Huit músics s’incorporen enguany a la Banda “Lira Almussafense”

0
310
Banda Lira Almussafense

La música ix als carrers d’Almussafes per a honrar Santa Cecília.

La Societat Musical celebra la festivitat amb un variat programa d’actes.

Els integrants de la Societat Musical “Lira Almussafense” es preparen per a la celebració dels diferents actes públics convocats enguany 2012 per a honrar la patrona de la música. La festivitat en honor a Santa Cecília, que es desenrotllarà durant tot el cap de setmana, viurà el seu dia gran diumenge que ve dia 18, ja que es presentaran públicament els huit músics que enguany passen a incorporar-se a la banda.

Per a la Societat Musical “Lira Almussafense” la celebració de la festivitat de la seua patrona Santa Cecília és la festa gran que marca un punt d’inflexió en el seu calendari d’activitats anual.

La inauguració de l’agenda d’actes commemoratius tindrà lloc divendres que ve dia 16 amb la tradicional cercavila que s’oferirà per la població a les 19.30 hores i que conclourà amb un sopar de germandat que reunirà tots els amants de la música en el local social.

Com en les anteriors edicions, la celebració es reprendrà durant la vetlada del dissabte, amb l’acte de proclamació oficial de la musa de la música de 2012-2013, Nadia Villalba, i dels seus dos acompanyants, Silvia Lucas i Yessica Orellut, en la sala d’actes del Centre Cultural. La gala integrarà, així mateix, el mític concert de Santa Cecília, dirigit pel mestre director de la banda, l’alzireño Josep Escandell. El gènere de la sarsuela serà el protagonista de la primera part del recital i l’obra “Quadros d’una Exposició”, composta en 1874 protagonitzarà la segona.

La festivitat en honor a la patrona de la música 2012 es clausurarà el diumenge, jornada que s’iniciarà amb l’arreplega dels huit nous músics integrants de la banda, en un recorregut presidit per la imatge de la patrona. Alejandro Fuentes, Alexander Bosch, Mª José López, Javier Escorcia, Nacho González, Amparo Rovira, Vicent M. Bonet i Raul Raga s’incorporen a una societat musical plena d’orgull per l’elevada xifra de nous músics que passen a engrossir les seues files enguany.

“Volem destacar la gran labor que es realitza des del nostre Centre d’Estudis, fruit de la qual l’aportació de noves promeses a la nostra formació musical està incrementant-se considerablement durant els últims anys, després de superar unes dècades prou complicades”, expliquen des de la Junta Directiva de la Societat Musical.

Després de l’ofici de la santa missa en honor de Santa Cecília en la parròquia Sant Bartomeu, autoritats locals, músics, socis i dames de la música disfrutaran d’una menjar de germandat, que posarà el punt final a la festivitat de 2012.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here