Les dames de Santa Cecília de Benifaió obsequien al CEM amb nous instruments

0
264
Entrega d’instruments
L’Asociació Dames de Santa Cecília de Benifaió es va reunir com de costum en una tradicional berenar dies abans de la festivitat de la patrona dels músics que tindrà lloc a Benifaió el pròxim cap de setmana. El berenar va servir per a fer entrega a la banda de la societat dels instruments que enguany han Donat per als músics locals.
Després de tot un any de treball per part de l’associació entre quotes, rifes, activitats i loteries per fi, i un any més, han aportat la seua col•laboració a la Societat Musical de Benifaió. En este acte davant de més d’un centenar de sòcies van fer entrega de dos trompes, dos trombons, un saxo, instruments d’Orff i quatre trompetins.

Cada any l’associació obsequia a l’entitat amb la compra de nous instruments perquè els educands vagen perfeccionant els seus coneixements musicals.

D’esta manera, l’associació de Dames de Santa Cecília han complit un any més el seu objectiu, treballar col•laborant amb un desembossament important amb la societat musical per a millorar així la qualitat educativa de la música a Benifaió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here