EU-Alzira demana a Diputació ajudes per les reparacions dels camins de la carretera d’Albalat

0
350
Ivan Martínez

Des d’EUPV en la Diputació de València i també des d’EU-Alzira hem instat a l’organisme provincial a què atorgue ajudes als ajuntaments per a la reparació dels camins rurals pròxims a la carretera d’Albalat i Sueca. El gran retràs en les obres de la CV-505, que han durat més d’un any, ha fet que els veïns prengueren els camins rurals, que han patit major desgast.

Des dels col·lectius d’EU en la comarca, i també EU-Alzira, denunciem que, degut als retards en les obres de la CV-505 (carretera d’Alzira a Sueca) i durant els mesos que ha estat aquesta via i altres (com la del Forn de Carrascosa) ha estat tallada, s’ha produït un major ús i desgast dels camins rurals. EU ha demanat a la Diputació de València que atorgara ajudes i subvencions als ajuntaments per a la seua reparació i manteniment.

Segons Ivan Martínez, regidor d’EU a Alzira: “la Diputació ha contestat negativament a aquesta petició justa i necessària. Des d’EU demanem a l’Ajuntament d’Alzira que assumisca el compromís d’exigir a la Diputació a què contribuïsca a aquestes despeses, ja que és la responsable en última instància de tots els inconvenients ocasionats a les veïnes i veïns i als camins que depenen dels ajuntaments.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here