EL CJC lliurarà este divendres els premis «ImaginaCarcaixent»

7
325

El Consell de la Joventut de Carcaixent  ha organitzat un concurs orientat a la fotografia, la pintura i la narrativa curta 

Amb la intenció de promoure el talent artístic i creatiu de la població jove, el Consell de la Joventut de Carcaixent va presentar el passat mes de d’octubre el #ImaginaCarcaixent, un concurs que engloba les categories de fotografia, pintura i narrativa curta. Al concurs es podien presentar persones d’entre 14 i 35 anys.

En total han participat uns 25-30 joves de la localitat i han presentat més de 40 obres. Com bé diu a les bases, es publicaràn totes les fotografies, totes les pintures i els 5 finalistes de narrativa curta.

La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc el divendres, 16 de novembre del 2012, a les 20.30 hores a la Sala Municipal d’Exposicions Sant Llorenç.

Les obres s’exposaran a la mateixa sala durant les següents dates:

· Divendres 16 de novembre: de  18.00 a 21.00 hores.

· Dissabte 17 de novembre: de  18.00 a 21.00 hores.

· Diumenge 18 de novembre: de  18.00 a 21.00 hores.

· Dilluns 19 de novembre: de  18.00 a 21.00 hores.

7 Comentarios

 1. De les 12 entitats membres 8 son de membres del bloc (ahhh i de pràcticament els mateixos), no es vuigau vendre la burra.

 2. Si, el CJC és la part jove del Bloc. El que no sabeu és que a les reunions no deixen entrar a cap membre de NNGG ni a cap persona que vaja amb camisa de botons, o roba que done a entendre que no eres del BLOC.

  A les assemblees del CJC i a totes les reunions van Paco Salom i companyia…

  Vinga va, no sigau cínics. El CJC és un òrgan independent, no te res a veure amb el BLOC ni amb l’Ajuntament.
  El fet de que la majoria d’associacions compten amb membres del Bloc (o simptatizants) denota l’esperit associatiu i reivindicatiu d’eixa gent.
  També denota que la gent PPepera no té eixe esperit. No volen associar-se si no és al partit per veure que poden traure de profit per a ells mateix.

  La gent de NNGG (si és que hi ha algú encara ahi) deuria de prendre exemple i moure’s, donant-se a conéixer, i estant part activa al CJC.
  Fent la mà i dient a tot que no no s’ajuda a dignificar el CJC.

  • Dius que el Cjc no està pol3litizat peró fas un atac al PP i una defensa a ultrança del Bloc, per lo tant,… tu mateix et descalifiques i reconeixes que les associacions del Cjc conten amb membres del Bloc, associacions per altra banda que han segut creades sols per a tindre representació al Cjc i així poder controlar-lo, perque activitats,… cap.

 3. Jo no faig defensa a ultrança del Bloc, simplement dic que cap de les associacions membres del CJC estan polititzades (a excepció de NNGG i de Bloc Jove).

  A més, la major part de les associacions membres del CJC van estar creades molt abans de que el Bloc i el PP pujaren tant com han pujat.
  Activitats del CJC? Al llarg de l’any en fan moltes. El que passa és que tu no les veus (o no les vols veure), a banda de que, la funció del CJC no és fer activitats sino ajudar a les associacions a fer-ne.

  El problema de les associacions juvenils del poble és que no es donen a conéixer com caldria. Si feren campanyes de comunicació per donar-se a coneixer, comptarien amb molta més gent i es podrien fer moltes activitats més obertes de cara al poble.

  Cal fomentar un teixit associatiu amb una bona base i una bona continuïtat. I això va per a totes les associacions, estiguen «polititzades» o no.

  Torne a dir, el fet de que els membres de les associacions tinguen unes idees més d’esquerres que de dretes, constata l’esperit reivindicatiu i de voluntariat que tenen aquests joves, i constata també que els joves de dretes (no tots), passen de reivindicar i associar-se.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here