Presentació de la revista Aula de Lletres Valencianes este dimarts a Alzira

0
365

La revista Aula de LLETRES VALENCIANES es presentarà a Alzira, este dimarts, 13 de novembre de 2012, a l’Auditori de la Casa de la Cultura.

Serà presentada per Pura Santacreu, professora de valencià de l’IES Rei en Jaume i tècnica en onomàstica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i pel director de la publicació, Abelard Saragossà, professor de valencià de la Universitat de València. Intervindrà també Carlos Correal, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, i el tècnic lingüístic del Servei de Valencià de l’Ajuntament d’Alzira, Leo Giménez.

Aula de LLETRES VALENCIANES és la revista de Taula de Filologia Valenciana, l’associació de professors i lingüistes que labora per l’acostament entre el valencià popular i genuí i la llengua culta, com a base de l’estima a la nostra llengua i l’autoestima com a valencians i valencianes, des del reconeixent i evidència de la unitat de la llengua.

Taula de Filologia Valenciana està formada, principalment, per professors/ores de valencià de les universitats, de l’ensenyament secundari de primària, per destacats membres de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i per tècnics lingüístics, correctors, traductors, etc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here