Les atletes Mª Carmen Abril i Irene Palomares, segona i tercera en la cassificació absoluta del circuit i Adelino Pastrana, segon sènior

0
392

El C.A. L’Alcúdia  2n. Classificat per clubs en el II Circuit de La Ribera del Xúquer.

Els guanyadors

El divendres 9 de Novembre es celebrava l’acte de clausura del II Circuit de la Ribera del Xuquer, enguany es feia a “El Casal multiusos“ de Sueca.

Aquest II circuit començava el 14 d’Abril des de la població de Gavarda, i ha fet un recorregut per alguns pobles de la Ribera;  Toris, L’Alcúdia, Alcàntara del Xúquer, Algemesí, Sumacàrcer, Mareny de Barraquetes, Antella, Riola, Manuel, Alginet, Carlet, Sueca i acabava a la ciutat d’Alzira el pasat 4 de novembre, les distancies de les carreres han oscilat entre 7.200 m. i 21.047 m. Els corredors han anat acumulant puntuació amb la participació mínima de 9 carreres i el resultat  del C.A. L’Alcúdia a segut el seguent:

Mª Carmen Abril, segona classificada absoluta i segona veterana.

Irene Palomares, tercera  classificada absoluta i primera sènior.

Adelino Pastrana, segon classificat sènior.

La recent incorporada al club, Mª Carmen Martínez, primera clasificada absoluta i primera veterana. Aquesta atleta que ha corregut el circuit amb un altre club, pero defensarà la camiseta del C.A. L’Alcúdia en la temporada 2012-2013.

Ademés, gràcies a la puntuació dels atletes que han realitzat alguna prova del circuit, el C.A. L’Alcúdia, puja a pòdi com a segon classificat del II Circuit Ribera del Xúquer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here