La pluja enfonça la teulada d’una casa deshabitada en Alzira (Video ATV)

0
321
La casa enfonçada esta vesprada

Les fortes pluges caigudes entre, anit i la passada matinada a la comarca, han provocat l’enfonçament del sostre d’una casa vella i deshabitada al carrer Téjar Martí, al barri del Penalet en Alzira. A la capital de la comarca s’han recollit un total de 71 l/m2 al llarg del diumenge i la passada matinada.

Els fets ocorregueren prop de les 10 de la passada nit, en plena pluja, segons ha manfestat hui una veïna a Riberaexpress «el soroll va ser molt fort  em va parèixer que es tractava d’un terratrèmol».

La policia local va desallotjar els dos habitatges ubicats front  la casa insinestrada per raons de seguretat. L’enfonçament de la teulada va provocar una espectacular clevill en la façana de la vivenda.

Una grua ha procedit a acabar d’enderrocar la part més alta de la casa amb la lfinalitat de restablir els pasa de vianants i el regrés dels veïns desallotjats.

Les pluges han provocat, a més, el tall al trànsit de dos carreteres locals a Carcaixent.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://alzirateveu.es/z109.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here