La gota freda descarrega més de 100 litres a Vva. de Castelló, Beneixida, Càrcer, Cullera i Manuel

0
324

La gota freda que este cap de setmana s’ha situat sobre la costa de València i Alacant ha descarregat importants precipitacions al sud de la nostra comarca on varies poblacions han superat el centenar de litres fins les 9 d’este matí en que s’han fet les últimes medicions, facilitades a Riberaexpress pel meteoròleg, Jovi Esteve.

Així Vilanova de Castelló ha sigut la primera d’este ranking amb 135 l/m2, seguida per Càrcer i Beneixida, amb 105, Cullera amb 101 i Manuel amb 100. També han sigut significatius els 80 l/m2 de Carcaixent, els 71 d’Alzira, els 63 recollits a Sueca i els 45 a Algemesí.

L’oratge donarà una xicoteta treva el que resta de dilluns fins el migdia de demà dimarts que tornaran les fortes precicipitacions fins dimecres, tot i que la pluja, no desapareixerà del tot al llarg del que resta de setmana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here