EU-Alzira demana que les retribucions del personal i càrrecs públics que fan vaga es destine a serveis socials

0
367

Els càrrecs del grup municipal d’EU-Alzira, el regidor Ivan Martínez Araque i la secretària Patrícia Martínez Furió, van demanar el passat dia 26 d’octubre per mitjà d’instància renunciar a la part proporcional de la nòmina del proper 14N, en solidaritat amb les treballadores i treballadors. El conjunt de l’organització d’EUPV ha declarat el seu suport a la vaga general convocada pels sindicats i moviments socials en contra de les retallades i renunciaran a la retribució d’eixa jornada.

Les raons d’aquesta són conseqüència de la reforma laboral i de la política de retalls del Govern ja que estan causant una catàstrofe social. Aquest país no pot suportar més temps que cada quatre persones no trobe treball, que més de la meitat de la joventut estiga sense treball i, per tant, sense poder tindre un projecte de vida, i que en més d’1.737.000 llars tots els seus membres estiguen en l’atur.

Des del col·lectiu d’EUPV-Alzira fem una crida a tota la ciutadania a participar en totes les mobilitzacions de les treballadores i treballadors, tant el pròxim dia 14 de novembre com les posteriors. I això fins que es retire una reforma laboral del PP imposada, injusta i inútil, a més d’un canvi en les polítiques de retalls en els serveis públics, que estan afectant durament a les classes mitjanes i treballadores.

Per tots aquests motius, molts treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Alzira, així com càrrecs públics cessarem l’activitat per donar suport així la vaga general. I des d’EUPV d’Alzira demanem a l’Ajuntament que la quantitat equivalent a les retribucions del personal i dels càrrecs públics que fan vaga el 14 de novembre es destinen a un projecte d’emergència del departament de Serveis Socials del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here