Els regidors de Compromís per Alzira se sumen a la vaga general del 14N

0
336
Els tres regidors de Compromís

Han demanat que se’ls descompte la part proporcional dels sou d’eixe dia i que es destinen eixos diners a serveis socials.

Ens trobem en una situació econòmica, social i laboral que ha sobrepassat tots el límits, on s’està produint un retrocés sense precedents dels “Drets Democràtics” assolits durant dècades a base de molt de treball, negociació col·lectiva i sacrifici per part dels treballadors i treballadores. Les estructures bàsiques de l’estat del benestar estan sent erosionades i contrarestades per un pensament neoliberal que utilitza l’excusa de la crisi per arravatar drets i prestacions que ens estan situant en índex preocupants de pobresa i exclusió social.

Els pilars del benestar, com són l’educació i la sanitat, les prestacions socials, l’aplicació de la Llei de la dependència i el reconeixement del dret de ciutadania a tindre un habitatge o treball digne estan trontollant, fent que la indignació popular s’incremente de manera exponencial.

Les mesures emprades pel Govern del PP i del President Rajoy no donen solucions, sinó que aprofundeixen en la ruïna en la que subsumeixen a milers i milers de famílies cada dia. La Vaga convocada el 14 de novembre no és sols de l’àmbit laboral, sinó que abasta tot l’àmbit socio-polític i econòmic. Afecta des de la persona aturada, passant pels estudiants, a tots els xicotets i mitjans empresaris, productors i empleats, siga quina siga la seua situació. És una mobilització de la ciutadania front les retallades i l’austericidi desaforat, on les prioritats dels executius s’han fonamentat en rescatar bancs i no persones.

La regidora i els dos regidors de Compromís per Alzira s’uneixen a les mobilitzacions del 14N. Han demanat que la part proporcional del seu sou com a càrrecs institucionals els siga descomptat. Al mateix temps van a sol·licitar que eixos diners es dediquen a serveis socials, així com els diners que es descompten als treballadors públics que facen vaga.

Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here