El pilot d’Almussafes Aaron Polanco obté tres títols en el Bressol de Campions Bankia 2012

0
385

El jove pilot de 12 anys competix en les categories Moto-4 i Challenge-80.

Després de quatre anys en el món del motociclisme, el jove pilot d’Almussafes Aaron Polanco està completant una temporada esportiva carregada de gestes que el situen entre les grans promeses del Bressol de Campions Bankia com a integrant de l’equip de seguiment. Els seus títols com a campió en la categoria Moto-4 i subcampió en la Challenge –80 en el Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana i el tercer lloc obtingut en la categoria Moto-4 del Campionat Metodes de Velocitat confirmen la seua trajectòria imparable.

Este èxit se suma als importants títols obtinguts en les temporades anteriors: campió de Minimotos en 2009, de Mini-GP 90 en 2010 i de la categoria de Mini GP 140 4T en 2011.

Per quarta temporada consecutiva, Aaron Polanco repetix triomfs en el circuit del Bressol de Campions Bankia. Polanco va iniciar la temporada com a pilot de velocitat en l’equip de seguiment Mir racing del bressol de campions, donada la seua consagrada trajectòria esportiva dels anys anteriors, en els que va obtindre la cobejada beca directa.

El director de l’escola, Julián Miralles, va decidir que el pilot d’Almussafes inaugurara el campionat en la categoria Challenge 80, en la que va completar dos carreres. El seu canvi a la categoria Moto-4 va ser una decisió de la pròpia direcció, valorant el futur en competició del jove pilot, qui va participar així en quatre de les sis carreres que integren el campionat.

Polanco, fan incondicional del pilot italià Valentino Rossi, ha conclòs el Bressol de Campions Bankia amb tres victòries, una en Jerez i dos a Albacete i amb un segon lloc a Cheste, completant el campionat com tercer classificat en la general, amb dos carreres menys a favor seu que li han impedit optar al títol de campió.

No obstant això, Aaron ha completat el seu palmarés com primer classificat en el Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana en la categoria Moto-4, segon en el mateix campionat en categoria Challenge-80 i tercer classificat en el Campionat Motodes de Velocitat també en categoria Moto-4.

Trajectòria d’Aaron

El jove pilot de 12 anys va iniciar el seu camí en el món del motociclisme fa quatre anys amb una mini moto en l’escola de pilots KSB-SPORT de Paterna que dirigix el pilot exmundialista Kike Bañuls. El seu gran potencial li va valdre per a obtindre, pocs mesos després, la beca de Bancaixa, en superar les proves de selecció de la corresponent categoria, i alçar-se amb el títol de campió 2009. El seu ascens imparable en el circuit va possibilitar que repetira triomf en 2010, a l’adjudicar-se el primer lloc del podi en categoria Mini-GP 90, a més de proclamar-se campió per equips de la Lliga Interescoles amb Mimoto Polini i Kawa 65 supermotard. Així mateix, el passat any 2011, va aconseguir el títol de campió Bankia de la categoria de Mini GP 140 4T, així com la beca lligada al campionat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here