Puchol i Dani guanyen al trinquet d’Alzira el IX Premi Mancomunitat Ribera Alta (Video ATV)

0
391
García i Candela amb els finalistes
Dani i Puchol

La parella formada per Puchol i Dani s’ha imposat al trio constituït per Colau, Javi i Tomás per 60 a 45 en la final del IX Premi Mancomunitat de la Ribera Alta disputada este migdia al trinquet d’Alzira,

La clau de la victòria dels rojos ha estat en «l’actuació cuasi perfecta» del mitger Dani que ha estat ben acompanyat per Dani al resto. Ttos dos que remontar un bon inici dels blaus que en el primer joc guanyaven per 20 a 15.

El president de la Mancomunitat, Cristóbal García i el vicepresident, Eliseo Candela han entregat els trofeus als guanyadors i als finalistes.

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z107.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here