250 responsables d’organitzacions festives s’acrediten a Alzira com a experts en correfocs, cordaes, passejaes i despertaes (Video ATV)

0
500
Vicent Muñoz i Daniel Claver
Una cordà
Assistents al curs en el Casal Fester

Al voltant de 250 representants de 106 associacions festives i culturals de tota la Comunitat Valenciana foren acreditats, ahir a Alzira, per part de la FVAAC com a responsables de grup de consumidors reconeguts, experts en correfocs, cordades, passejaes i despertaes.

Una acreditació de grup de C.R.E vàlida per a la modalitat de manifestació festiva amb ús d’artificis pirotècnics.

És tracta de complir la directiva europea i el reial decret del govern en esta matèria, segons ha manifestat a Riberaexpress, Daniel Claver, dirigent de la Federació Valenciana d’Associacions d’Amics del Coet.

Claver, ha revetlat a Riberaexpress, que el Consell té previst demanar «una moratòria» perquè «no hi ha temps per formar a tots els fallers i membres de les nombroses entitas festives que hi han a la Comunitat».

Una vegada formats els responsables de grup, estos han de continuar la tasca formativa amb els repectius components de les seues comissions falleres o associacions. Només en el cas d’Alzira, el presdient de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz, estima en uns 1.500 fallers els que necessiten acreditar-se per participar en les quatre modalitats on es llancen productes d’artifici.

Muñoz i Claver advertixen que l’objectiu d’estos cursos és el d’aconseguir «la màxima seguretat» per als usuaris dels productes pirotècnics.

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z106.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here