Oliver (Bloc): «Volem ser la primera força progressista del País Valencià»

10
384
Nova executiva comarcal del Bloc
Rafa Oliver i Gerard Donat

Rafa Oliver de Carcaixent ha agafat hui el testic i un important repte en sustituir a Gerard Donat al front de l’executiva comarcal del Bloc en la Ribera Alta.

Donat és un històric del nacionalisme comarcal que entrà a formar part de la direcció comarcal en 1988 i que ha encapçalat el despegue d’esta formació política des del 2005.

El ja excretari comarcal ha destacat hui a Algemesí en el seu informe ´»la renovació del 90% de la nova Permanent local, una fita insòlita a la nostra organització que simbolitza la nova realitat del Bloc a la comarca i els nous esperançadors temps que vénen».

Donat resaltà la progressió «constant» en quasi tots els municipis de la comarca i especialment «la fidelització del vot local a l’autonòmic». I «l’espectacular augment del vot» en localitats on el Bloc no tenia col.lectiu i fins i tot en poblacions on no presentaren candidatura municipal. A més  del important creiximent en militants passant dels 189 distribuïts en 11 col.lectiou en 2009 als 229 i 13 col.lectius actuals. Per a l’històric nacionalista, que ha rebut un obsequi i molots aplaudiments dels assistents al congrés, «la tasca futura és encissadora però difícil» i entén que «Compromís és una eina útil per construir una comarca més justa, més solidària, més rica i valenciana».

En declaraciosn a Riberaexpress, la clau del despegue del Bloc cal trobar-la «en la cosntrucció de Compromís, calia obrir el partit, fer-lo plural i transparent perquè ara més que mai és el moment de les ideologis i del País Valencià»

Rafa Oliver, el nou secretari comarcal reconeix que Gerard Donat li ha deixat «un llistó extremadament alt» però que asumeix amb il.lusió perquè » el Bloc travessa pel millor moment de la història».

Els objectiu de la nova executiva comarcal passen per; «ajudar els col.lectius a continaur creixent i a optimitzar recursos», en clau interna, mentre que en clau externa «el gran repte és consolidar Compromís i incorporar col.lectius independents que han mostrat la seua intenció d’incorporar-se».

Oliver asssegurà que va a treballar «amb modèstia i sense trionfalismes» per aconseguir que Bloc-Compromís «siga la primera força progressista del País Valencià».

També per defensar l’agricultura i el territori, per l’economia de proximitat, «davant la greu situació de crisi que arrosseguem».

El màxim dirigent comarcal del Bloc considera que «la n ostra principal misió `política és aportar solucions a les persones de laRibera Alta que están passant-ho mal».

LA NOVA EXECUTIVA:

Rafa Oliver (Carcaixent) , Secretari Comarcal

Albert Furió (Alzira), secretari d’organització

Sergi Doménech (Carlet), Acció electoral i Implantació

Marta Grau (Benifaió), Política municipal i Sectorials

Miriam Varea (Gavarda), Comunicació

Ariadna Sanchis (Alcàntera), Formació

Jordi Sánchez (Alzira), Administració i Finances

 

10 Comentarios

 1. Enhorabuena señor Rafa Oliver.
  A ver si cionsigue levantar el muerto que ha dejado el señor Donat.
  En Alzira, tengo entendido que dejó el colectivo local desintegrado, y gracias a que se desicieron de el a tiempo, el Bloc de Alzira ha podido recuperarse.
  Suerte y adelante.

 2. Gràcies a Gerard i enhorabona a Rafa. Si Rafa ho fa tan bé com ho fa a Carcaixent, el creixement serà constatable.

 3. Que alguien me explique como el colectivo de Alzira, el más numeroso de militantes de la comarca, sólo tenga un miembro en el Consell Nacional del Bloc.

  Quién empieza???

 4. Ni Gerard ni ningú de l’antiga executiva se’n va a casa. Estaran en segona línia treballant pel projecte, deixant passar gent nova amb molta il·lusió, que és el que haurien de fer en totes les organitzacions polítiques. Som una organització democràtica i les representacions i les persones es trien votant, eixa pot ser la raó de que Alzira només tinga un membre al Consell Nacional. Primer cal postular-se com a candidat i després ser dels més votats. Creguem en una forma totalment transparent i democràtica de fer política i ho practiquem. Enhorabona a totes les persones que treballaran pel projecte i gràcies als que ho han fet fins ara, i dels que hem arreplegat bons fruïts!!

 5. La palabra dada no tiene valor en algunas personas. El sectarismo es la practica habitual : si eres de los míos todo vale.
  Ahora a conspirar detrás de Oliver y el equipo » amateur» que lo rodea.

 6. Visca l’amaterisme! Treballar per vocació, sense esperar res a canvi, sense ambicions personals, amb il·lusió, amb ganes, idees noves i visions no viciades! Visca els amateurs!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here