Signes (PSOE) denuncia a Alzira que el Consell no farà cap infraestructura nova a la Ribera en 2013

0
369
Faustino Andújar i Francesc Signes

El diputat responsable del àrea d’Infraestrctures del PSPV, Francesc Signes ha denunciat hui a Alzira que el Consell ha rebaixat en 2 milions d’euros la consignació pressupostària per a la comarca ( de 21,8 a 19,7 milions ) i que «no farà cap obra nova el pròxim any».

Signes ha anunciat que el Grup Parlamentari Socialista presentarà varies esmenes als pressupostos del Consell, però ha reconegut tindre «poques esperances de que siguen admeses.

Segosn el parlamentari la comarca es quedarà «un any més» sense la carretera CV-50, sense la Variant Sudoest d’Alzira, sense el nou pont sobre el Xúquer a Alzira, a més de sense els nous jutjats de Sueca i Alzira, sens els centres escoalrs reivindicats a Cullera, Sueca i Corbera, y les rehabilitacions dels isntituts José Mª Parra i Rei en Jaume. el Centre de Salut Integral d’Algemesí, tampoc es ficarà en marxa el Centre de Dia a Alginet, ni tampoc funcionaran els sectors que falten per ficar a punt la modernització de regadius.

Signes ha lamentat queper contra la Generalitat ivnertixca 126 milions d’euros en grans events.

Els 19,7 milions d’euros pressupostats per a la comcar no contemplen cap obra directa; es repartixen entre 6 obres que afecten a cinc ajuntaments del Pp i un del Bloc per cap del PSPV-PSOE.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here