Santi Garés, José García i Juanvi Mateu s’incorporen a la directiva per «potenciar» el Ciutat d’Alzira FB

0
349

La directiva del club Ciutat d’Alzira FB ha incorporat a tres nous directius, José García, Santi Garés i Juanvi Mateu que arriben amb la intenció de «potenciar» esta entitat futbolística.

García ha manifestat que el Ciutat d’Alzira «és un club que té una xicoteta història però molt de fu

Santi Garés, Juanvi Mateu i José García

tur» i pretenen aportar «un bon grapat d’idees i d’iniciatives». Un exemple són les «sorpreses» que han preparat davant la presentació dels equips que tindrà lloc el pròxim divendres dia 16.

En la seua cartera de treball porten la «incorporació d’entrenadors titolats, exfutbolistes amb experiència com és el cas de Javi Vayá que des de fa unes dies entrena l’infantil B».

Mateu, Garés i García han col.laborat en esta última edició a l’èxit obtingut per la VI edició del TORCAF i entre els tres «ens encarreguem de mantindre un contacte continu i directe amb els pares i els entrenadors».

El president del club, Xavier Espanya, ha resaltat «la important aportació de tres directius joves que aporten molta il.lusió i projectes per al futur del nostre club».

La directiva del Ciutat d’Alzira  ha decidit abandonar la possibilitat de fusionar-se amb la UD Alzira al final de la present temporada, possibilitat que existia, en principi, davant els contactes inicials mantesos amb el president i directiva de la UD Alzira.

Espanya ha comunicat al president blaugrana, Javi Pérez, la intenció de continuar amb el conveni de filiació signat amb l’anterior mandatari, Pepe Bosch i que està vigent, a hores d’ara. A més de mantindre les «excel.lents relacions» entre les dos directives, que s’han incrementat des que Pérez arribà a la presidència de la UD Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here