El morrut roig rendit al microones d’Ecopalm en palmeres de l’Alcúdia i El Perelló (Video ATV)

0
185
Palmeres dels jardins Siglo XXI
Morrut roig el devastador de les palmeres

El fort calor que desprén el microones inventat per l’empresa Ecopalm ha sigut efectiu en totes les palmeres tractades a El Perelló així com també les més d’un centenar dels jardins de la sala Xiglo XXI a l’Alcúdia, on ha sigut combatut el morrut roig.

La desinfecció dels palmerars es fa mitjançant un microones d’altíssima freqüencia que interacciona amb les molècules de l’aigüa generant un gran calor que destrueix tots els oroganismes parasitaris de les palmeres com ous, larves i els mateixos insectes adults.

Al jardí del Siglo XXI el morrut havia matat una vintena de palmeres i este tractament ha fet que es salvaren més d’un centenar segons han confirmat a Riberaexpress Fausto i Luis Clemente. Un tractament que deu fer-se anualment per «mantindre a ratlla el morrut».

La desinfecció d’una palmera en solitari pot resultar algo cara davant la infraestructura que necessita però si és tracta d’un palmerar el tractament pot resultar per davall dels 100 euros la palmera.

A l’entitat menor de El Perelló han conseguit salvar nombroses palmeres gràcies a este efectiu microones. La comarca de la Ribera està essent greument afectada per la plaga d’este devastador insecte davant el gran nombre d’exemplars existent.

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z101.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here