El Mercat de Benifaió renaix i es revitalitza

0
352
Mercat de Benifaió
L’Ajuntament de Benifaió i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal s’han unit per a impulsar les vendes en este cèntric i emblemàtic edifici a través d’un projecte comercial que pretén unir oferta i demanda en un mateix espai, en un entorn històric.
El Mercat Municipal de Benifaió no sols amplia el seu horari de venda els divendres a la vesprada sinó que a més “donem l’opció a què qualsevol negoci de Benifaió munte el seu estand en l’ampli espai de l’interior del mercat i així acostar la seua oferta al consumidor habitual que aprofita la vesprada del divendres per a comprar en el Mercat”, aclarixen des de l’associació del Mercat Municipal.

La iniciativa es va posar en marxa el passat mes d’octubre baix el lema ‘MERCAT MUNICIPAL OUTLET’ i des d’entonces “sis negocis locals han apostat per esta venda ambulant formant part de l’àmplia i excel.lent oferta que tenim en el mercat” comenten des de l’associació.

L’Ajuntament facilita esta ubicació ja que aquell negoci que vullga muntar la seua oferta “els facilitem la infraestructura necessària per al muntatge, tan sols ha de comunicar la seua intenció d’instal.lar-se i res més”, informa l’edil de comerç Merche Gómez. D’esta manera, com assenyala la regidora, el Mercat Municipal es convertix els divendres a la vesprada “i els dissabtes al matí per que també donem l’opció que no desmunten i puguen l’endemà mostrar la seua oferta” en un “important centre comercial local, amb ofertes més variades d’allò més habitual com a roba, decoració per a llar , bicicletes o material informàtic”.

Així i sense cap cost, els propietaris de negocis locals a Benifaió tenen l’oportunitat d’oferir en un entorn històric i davant d’un públic fidel al mercat els seus productes, “un projecte que pretén dinamitzar les vendes en el nostre Mercat local”, matisa Merche Gómez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here