L’alcudiana Oreto Costa segona en el Cros de Quintanar de la Orden

0
323
Oreto Costa

L’1 de novembre comença l’any per al atletisme federat. Amb la tardor, les plujes i les primeres nevades, comença la nova temporada amb una de les proves més importants i antigues, “El Cros Nacional Castellano-Manxego” en Quintanar de la Orden, Toledo, que després d’un any d’absència degut a les dificultats econòmiques, torna a formar part del Calendari Nacional de Camp a Través.
Es diputava el 4 de novembre, desde les 10 del matí, es desenrrotllaren carreres per a totes les categories al circuit del “Alto Losar” amb molta pluja, molt d’aire i molt de fang, que no van impedir la participació de més de 1200 atletes arribats de tot el territorio nacional.
El club d’atletisme L’Alcúdia fou representat per tres atletes, Gema Jordan Costa que se estrena en la categoria de Juvenil quedant en sisena posició, Paco Castro el 24 en Veterans i Oreto Costa aconseguia pujar al segon lloc del podi en la categoria de veteranes.
El mateix diumenge 4 de Novembre , 19 atletes del C.A. L’Alcúdia,  es donaren cita en la XV Mitja Marató d’Alzira, última prova puntuable per al circuit «corrent pel xuquer 2012 »  vam ser el segon club mes nombrós quant a participació i els resultats foren d’allò més satisfactoris:
ADELINO PASTRANA, primer sènior i segon en la classificació general
CARLOS SAUCO, segón veterà «A» i tercer en la classificació general.
En quant a dones, la recent arriba al club, CARMEN MARTINEZ, fou segona en Veteranes «A».
Club Atletisme L’Alcúdia.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here