L’Alcúdia torna a tindre Musa de la Música

0
264

L’Associació Musical Filharmònica Alcudiana celebrarà la festivitat de Santa Cecília, la patrona de la Música, amb diversos actes que es perllongaran al llarg de tot el mes de novembre. El primer acte és la presentació i exaltació de la Musa de la Música, Alba Marí Marqués.

Este primer dissabte del mes, s’encetaran les celebracions amb la presentació i exaltació de la Musa de la Música, la jove alcudiana Alba Marí Marqués i la seua Cort d’Honor. L’acte es esperat amb especial il·lusió pels socis i simpatitzants de la Filharmònica, ja que l’últim exercici en què va haver Musa va ser l’any 2008. Alba Marí és percussionista de la Banda Simfònica de la Filharmònica Alcudiana i forma part també del grup de percussió PkArt Ensemble, que serà l’encarregat de posar-li la banda sonora a la seua presentació.

També són músiques la majoria de les 8 joves que formen la seua Cort D’Honor: Lara Ferrando, Clara Cañaveras, Andrea Corberà, Ana Briz, Mireia Vallés, Silvia Hervàs, Sofia Garrido i Laura Chover.

La presentació i exaltació de la Musa tindrà lloc a la casa de la Cultura, a les 8 i mitja de la vesprada, abans la Banda haurà passat a arreplegar a la Musa eixint, Ma Jesús Hervàs Machí i a la seua Cort d’Honor  i, tots junts, aniran a arreplegar a la nova Musa i la seua Cort, per a fer tots junts el camí fins la Casa de la Cultura. És el primer acte d’unes celebracions que ompliran tots els caps de setmana de novembre.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here