L’Alcúdià Alex Merino, bronze en el Campionat d’Espanya de Taekwondo

0
342

El cap de setmana passat es va celebrar a Gandia el Campionat d’Espanya Cadet 2012. El taekwondista alcudià Alexander Merino Navarro, de 14 anys, es va alçar amb el bronze nacional en la categoria de menys de 49 quilos.

Alexander s’havia consolidat com a campió autonòmic en el darrer torneig celebrat el dia 22 de setembre a Canals. A Gandia va tindre un primer combat molt renyit, al qual finalment en el punt d’or va aconseguir véncer al participant de la federació Gallega; en el segon combat es va enfrontar al representant de Catalunya, i malgrat que s’esperava un combat molt ajustat, no va ser així, Alexandre va véncer per un ampli marge de 8-2. Just quan anava a començar la semifinal a la qual Alex optava a la plata, l’organització va decidir fer una pausa per a realitzar un lliurement de trofeus als medallistes dels Jocs Olímpics de Londres, es va reprendre el torneig després de 90 minuts i en eixe combat, la sort va caure de la part del participant d’Euskadi, en el que va ser un combat molt ajustat, al qual es va arribar fins al final amb un marcador de 3-2, que es va convertir en 4-2 en l’últim segon. Sens dubte la experiència adquirida en este campionat d’Espanya li servirà per a seguir entrenant amb més força i motivació.
El proper 15 de desembre se celebrarà al pavelló Cobert de l’Alcúdia la segona jornada de la lliga provincial de organitzada pel Club Taekwondo Garrut l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here