Genovés II i Félix en la presentació del IX Trofeu Mancomunitat Ribera Alta

0
427

La novena edició del Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta s’ha presentat este divendres en la seu de la Mancomunitat. L’acte ha estat presidit per Cristóbal García Santafilomena, president de la Mancomunitat, i ha comptat amb la presencia del regidor d’Alzira Eliseo Candela i de diversos pilotaris que participen en el torneig, com Genovés II i Félix.
Tradicionalment i a causa de la data en la que es disputa, el torneig s’ha convertit en una cita en la qual els pilotaris calibren el seu moment de forma davant l’imminent inici del Circuit Bancaixa, la lliga professional per equips. I com és norma en el torneig, la participació en el mateix està reservada als millors jugadors de l’actualitat.
El sistema de competició correspondrà a la disputa de dues semifinals i la corresponent final. La primera semifinal es jugarà dilluns que ve en el trinquet de Guadassuar i enfrontarà a Soro III i Tato contra Miguel i Javi. La segona semifinal també es jugarà a Guadassuar, en este cas el dimecres dia 7 de novembre. Els contendents seran Genovés II i Félix així com Puchol II i Dani. Els dos equips vencedors d’estes eliminatòries s’enfrontaran pel títol en el trinquet d’Alzira el diumenge dia 11 de novembre.
“Per a la Mancomunitat és molt important el recolzament a la pilota valenciana, ja que és un esport molt nostre i molt arrelat als pobles de la comarca. Per això es creà este trofeu de pilota, i des d’aleshores ve realitzant-se de forma ininterrompuda i convertint-se en una cita important dins del món de la pilota” ha comentat el president Cristóbal Garcia “A més, esta edició del torneig de pilota té per a la Mancomunitat de la Ribera Alta un sentit especial, perquè volem dedicar-li-la a Josep Lluís Bausset, un riberenc gran amant de la pilota que ens deixà fa uns mesos i que ha sigut reconegut amb el Guardó de la Mancomunitat de la Ribera Alta d’enguany.”
Cada semifinal començarà sobre les 18:30 hores i estarà precedida per una prèvia de juvenils. La final es jugarà a les 11:30 hores.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here