EU-Algemesí impulsarà accions legals per impedir el canvi de nom de l’avda. País Valencià

0
464

Per a Pere Blanco, portaveu d’EU ‘l’equip de govern no pot fer les coses «més mal, el seu funcionament i la seua estratègia de crispació i confrontació els va portar, imitant al seu carismàtic Alfonso Rus, a respondre a la retirada dels títols honorífics al dictador Franco amb el canvi del nom de l’avinguda del País Valencià».

Oposició dels veïns

I continua el regidor «ara, com fa 3 anys en que ja van intentar canviar el nom del carrer van a trobar-se enfront tot el veïnat, que no volen aquest canvi per tots els trastorns que ocasiona, i especialment als comerciants, és una carrer que porta aquesta denominació des del inici de la democràcia i un nom que és mereix un carrer important de la nostra població». Cal assenyalar que és un dels carrers més llargs d’Algemesí i on més veïns i veïnes viuen que es trobaran afectats per aquest canvi.

Mobilització


Esquerra Unida d’Algemesí junt a la resta de partits que composen l’oposició municipal impulsarà totes les accions legals per impedir que aquest canvi és porte a terme, al mateix que convida a tots els i les que viuen al dit carrer a mobilitzar-se recollint signatures per intentar donar un poc de sentit comú als nostres governants locals.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here