Crespo «intenta ocultar» a la portaveu de Compromís portant la Senyera

17
523
Ortega portant la Senyera

L’alcaldessa ha fet cas omís al requeriment efectuat pel Grup Municipal Bloc-Compromís per tal de substituir la foto oficial de l’acte institucional del 9 d’Octubre a Carlet, en la qual apareixen tots els portadors de la Reial Senyera amb excepció de la portaveu del Grup Bloc-Compromís, Maria Josep Ortega, qui “casualment”  ha “desaparegut” de la instantània, presa mil·limètricament per intentar canviar la realitat, manipular-la d’una forma absolutament barroera. [A la part dreta de la fotografia»oficial», darrere de la secretaria de la Corporació, encara es pot apreciar una part del braç dret de la portaveu de Compromís]

Cal assenyalar que la  fotografia va ser profusament publicada de forma prioritària al web de l’Ajuntament i en les xarxes socials “oficials” i va ser enviada a tots els mitjans de comunicació amb la clara intenció d’ocultar la presència de la portaveu de Bloc-Compromís com a portadora de la Reial Senyera, única portaveu designada pels grups polítics per a portar l’ensenya oficial de la Comunitat Valenciana.

L’alcaldessa no ha contestat l’escrit del Grup Polític Bloc-Compromís i ha tornat a publicar la fotografia a la portada de la publicació mensual subvencionada per l’Ajuntament i que es reparteix casa per casa, en una nova mostra de sectarisme i d’absència de cultura democràtica.

Cal assenyalar que l’ocultació sistemàtica dels regidors de Bloc-Compromís en les publicacions que depenen de l’Ajuntament és una pràctica lamentablement  molt habitual i va aguditzant-se més si cap durant els últims anys davant l’augment de suport popular  de Bloc-Compromís i les seues perspectives electorals clarament a l’alça. De tota manera, cal dir també que es tracta d’una pràctica antiga de la sra. Crespo i que va tindre un episodi destacat que passà als annals d’esta trista història de manipulacions fotogràfiques quan va eliminar literalment l’anterior portaveu Xavier Hervàs i es va “oblidar” de fer desaparéixer de la imatge mutilada els peus del representant valencianista, que quedaren  en una situació realment peculiar.

Fotografia oficial

La portaveu del Grup, Maria Josep Ortega, ha manifestat que “l’alcaldessa mostra una vegada més que el seu tarannà manipulador i antidemocràtic no té  límits i que, lluny de relaxar-lo amb el pas dels anys, el multiplica conforme veu que el seu imperi local va tocant fi i que la incidència de Bloc-Compromís cada vegada és més gran”.

Ortega ha afegit que “es tracta d’una actitud que en el fons revela una gran covardia per part de l’alcaldessa, que intenta negar una realitat que no li agrada imposant imatges que són producte de la por que té al tomb electoral que puga propiciar el poble de Carlet, que ja li va fer pedre un regidor en les últimes eleccions  i va donar a locar Bloc-Compromís  els millors resultats de la història.”

Per  últim, Maria Josep Ortega ha recordat que “és ben curiós que des de fa 16 anys que el nostre grup li ha demanat que l’Ajuntament celebrara el 9 d’Octubre a Carlet, havent-se negat sempre sense explicar-ne els motius, ara que es decideix per primera vegada a  fer-ho, elimine de les imatges justament a aquells que li ho havíem  demanat des de fa tant de temps”.

17 Comentarios

 1. ¿Como se puede caer tan bajo? Eso es manipulación y ahora que se esta repartiendo el periodico lo pienso contar donde me ponga. Eso es para que dimita la responsable de comunicación. Por lo menos que pidan disculpas. ¡¡Y ese PPeriodico que es un album de fotos confeccionado por el ayuntamiento!!
  Son unos antidemocraticos que no respetan a mas de la mitad del pueblo que no los ha votado. ¡ Dimisiones de los responsables ya!

 2. La dona esta que es presenta per compromis ja varies vegades a l’alcaldia, pensa que l’alcaldessa te por? por de que? de vosté? de no guanyar? despres de 17 anys al govern, va Ortega, conteli el xiste a s’auela!!!
  Jo entenc que vosté li tinga enveja, jo tb li’n tinc, porque 17 anys obstentant una alcaldia ni vosté ni jo o tenim que conseguir, siga realista i tinga aixo clar!

  Després… jo pensava que vosté era alcaldessa de Carlet des de fa ja 2 legislatures… voste no? si fa 8 anys ja deia «Ortega alcaldessa de Carlet» de ilusión tambien se vive….
  I despres de llegir la prensa estos dies, vosté estava satisfeta de portar la bandera de la C.Valenciana el dia 9 d’octubre al seu poble? i eixe mateix dia per la vesprada la quatribarrada a València? voste a que juga? vosté te una doble personalitat? vosté creu que esl Carletins estem boxos? o ens ho vol fer creure?
  Voste i voste i voste… deu viure de il·lusions!

  • Li recomane que no nomene els morts. Aixo de dir a una persona que li conte el xiste a s’auela no esta be. De lo demes ni li conteste, tot es fruit de molta rabia

  • IJo tinc ilusio de que la seua alcaldessa i la meua vagen caiguent i esta passant. Li ho pot contar a sa uela i qui voste vulga.

 3. Lo de la señora alcaldesa de Carlet solo es un botón de muestra de lo que hacen los politicos del PP allí donde mandan.
  La señora alcaldesa de Alzira también se gasta un buen pastón en revistas municipales que son auténticos albums de fotos de la señora.
  Y en instancias más altas solo hay que ver Canal 9, RTVV. El colmo de la manipulación.

 4. Lo de la señora alcaldessa de Carlet, es únicamente un modelo de gestión que desde 17 años la mayoría de los Carletenses hemos querido! le pese a quien le pese!!!

 5. Eixa senyora alcaldessa de Carlet és una cacique, que està molt mal assessorada. Ha tirat fora les millors peces i ara s’han quedat la sra Saez i ella a soles. Cada dia hi ha mes gent en contra per les seues males pràctiques polítiques i elles ho saben. S’han gastat els diners a cabasaes i ara nomes ajuden a qui elles volen. En l’ajuntament sempre coloquen a dit els mateixos. Que no hau vist la llista de les ajudes dels llibres? ahi hi ha gent que no li fa gens de falta i la meua cunya perque no pot pagar la contribusió no li la volen donar. Lo que no tenen es vergonya. I ara en les fotos… Que dimitisca la responsable pero ja!

 6. Si estaguent mal assessorada ha estat 17 anys a l’acaldia, tranquil·la que si ara l’assessoren no se que pot passar…. I Dius tu que estan elles dos soles? ficat ulleres, tu deus tindre un problemeta als ulls.
  Clar que s’han gastat els diners a cabasades, fent i fent edificis, places, invertint en aliviadors d’aigua, poligon industrial, benestar social, beques….., en definitiva creant benestar al poble! pero tu saps lo bó de qui ha controlat eixos diners que shan gastat a cabasades? Un govern del PP encapçalat per Mª Ángeles Crespo que a aconseguit fer tot el que he dit i mes traent-nos moltes subvencions! i saps que tenim un ajuntament sanetjat!!!

  Per altre costat a mi sincerament hem pareix perfecte que aquell que no tinga la contribusió pagada no tinga beca, se que son temps dificils, però si les contribucions les paguem tots som tots! ningú te el perque estar pagant-li la llum del carrer a un altre…. per ficar un exemlple!
  I en quant a les fotos, que vols que et diga, una xica que per el matí porta orgullosa la senyera i per la vesprada està a València junt a una quatribarrada? va tiraa, que no intente enganyar als ciutadans de Carlet, que boxos no estem!

 7. Digais lo que querais, carleti, con todo mi respeto no se puede tolerar lo de la foto. En plena democracia eso es dictadura. Yo vote a Mariangeles y le hice campaña pero esto no me parece bien. Nada bien. Soy del PP porque mi padre era de derechas, pero a esta mujer y tanta maldad y rabia creo que no la votaré mas. Hacer eso es de no ser una buena persona. Si, ha estado 17 años, yo la vote pero ya lo tiene bien. Dice muchas mentiras y ya lo dicen por todo el pueblo. Dice que baja la contribucion y tengo una carta que me la sube y mucho. Yo creo que tendria que pedir disculpas por muchas cosas y cada dia mas. Tiene mucho odio en el corazon y la jovencita Laura la guia por mal camino. Yo ya no voy a las reuniones de los viernes a la sede,

 8. Si en 17 anys fa estes coses en les fotos es que estan cagant a xorro. Bona senyal Maria Josep!! Esteu fent una bona faena al poble, diga el que diga el «carletí» que se li veu el plumero i la punteta del carnet del pp. Este poble vos necessita i esteu fent-ho de categoria! Moltes gracies per representar-mos

 9. Pues yo mira lo que son las casualidades, era votante del bloc, pero con 4 años que pude comprobar como governaron no les daré mas mi voto! vaya 4 años perdidos!!!
  En cuanto a la foto que tu te refieres…. tampoco me parece que pueda ser para tanto, la verdad que esta chica del bloc se coge cosas que no tienen importancia muy a pecho y como tiene tanta rabia por no conseguir la alcaldia despues de presentarse varios años pues…. Sinceramente mas me jode esa doble…. llamalo como quieras, que intenta engañar a los vecinos de Carlet, aqui quiere coseguir votos y se me coge a la senyera, y encima dice que esta orgullosa, y por la tarde en la manifestacion, tomaaa!!!
  Dicen por todo el pueblo que dice mentiras? a ti te digo yo que, Mentira!!!!! una persona que dicen por el pueblo que dice mentiras no pasa 17 años a la frente de ayuntamiento porque no la votarian? seamos un poco realistas!!! Segun el bloc en la campaña electoral uno de sus miembros decia que a Carlet le habia llegado la fecha de caducidad con la mayoria …. pues no!!! se ha visto que no!!
  Y para terminar, de las reuniones de la sede no se si has ido, si vas, o no has ido. ya me entiendes no? yo no he entrado nunca en la sede del PP, pero para ver la realidad de un pueblo solo hace falta mirar hacia atrás, igual yo puedo mirar porque soy mas mayor…

 10. Endavant MªJosep! molt d’ànim! deus ser una persona valenta, perquè aguantar tanta derrota no deu ser gens fàcil!

  Ànim i agafa cadira!!!

  P.D. Carletina indignada, plumero no se men veu cap, efectivament desde fa uns anys el meu vot va al Partit Popular, clar que si, no tinc xq tindreu amagat en un plumero com dius tu!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here