Riberaexpress supera una mitjana de 7.000 visites diaries

1
297

Este diari digital no para d’augmentar el número de visitants des que va nàixer en març de l’any passat abastant xifres record. Així durant els 10 últims dies d’octubre la mitjana supera les 7.100 visites diàries, amb una data especial, la del dia 29, en la que es superaren les 8.400 visites.

L’esforç fet per l’equip de redacció amb especial tractament sobre l’aniversari de la pantanada, les proclamacions i presentacions de les falleres majors d’Alzira, la Carrera con el Cáncer, les distincions d’AVA amb la visita d’Alberto Fabra, o la recuperació de la potabilitat de l’aigua en Carcaixent, junt la problemàtica agrícola de la comarca, ha estat reconegut pels lectors riberencs.

Amb tan sols any i mig, Riberaexpress s’ha convertit en un mitjà de referència en tota la comarca del Xúquer, fet que es deu a la fidelitat dels nostres seguidors als qui donem les més sinceres gràcies.

1 Comentario

  1. Enhorabuena, la profesionalidad, fidelidad y pulcritud en la información da buenos frutos ánimo.
    Seguid así.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here