L’Alzira s’enfronta en quatre dies al cuer, Crevillent i al lider, Novelda

0
359

El conjunt blaugrana de la Ribera  tindrà dos oportunitats en només quatre dies per demostrar si la golejada del passat diumenge davant l’Acero(1-4) va ser, tan sols, un accident fortuit, en plena escalada classificatòria, després de sumar tres victòries consecutives.

Hui, dia de Tots Sants, conta amb una magnífica oportunitat en terres alalcantines per borrar la mala imatge oferida, davant un Crevillent, cuer i que no coneix la victória en les 10 jornades disputades. Els alacantins apenes han aconseguit quatre empats  que són els 4 punts que sumen en la classificació.

De totes maneres pot ser un encontre trampa, perquè el Crevillent, que porta dos gols menys encaixats que la UD Alzira, empatà fa dos jornades en el Guillermo Olagüe davanty el Gandia i va perdre de manera injusta la passada davant l’Utiel (0-1).

El migcampista, Carrasco, màxim golejador de l’equip amb tres gols, és la principal amenaça dels crevillentins. I tres dies després, és a dir el pròxim diumenge el rival, al camp de Venécia, serà el més difícil que podia trobar la UD Alzira en estos moments de la temporada, el lider Novelda que suma 20 punts, set més que els alzirenys que ocupen el lloc número tretze.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here