La Policia Local de Sueca, en contínua formació

0
379

Al llarg de les últimes setmanes, els membres de la Policia Local de Sueca han estat realitzant les pràctiques de tir que efectuen cada any dins del seu pla de formació, i segons marca el Decret del Govern Valencià regulador dels criteris d’utilització de l’equip d’autodefensa i l’armament per a les policies locals de la Comunitat Valenciana. El camp de tir de Cullera ha sigut l’escenari triat per a l’ocasió, i fins allí s’han desplaçat tots els policies locals que tenen assignada arma reglamentària i que, per llei, han de portar sempre quan es troben de servei.

“La nostra Policia Local complix amb tota la normativa respecte a la seua formació amb l’objectiu d’oferir un millor servei als ciutadans i ciutadanes de Sueca. Per este motiu, a més de complir amb allò que marca la llei, la realització d’estes pràctiques complix amb el requisit que el policia estiga contínuament format en l’ús de l’arma que ha de portar sempre que estiga de servei, per a augmentar la seua seguretat i la dels altres”, ha assenyalat la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.

Seguint amb la formació contínua dels policies locals de Sueca, fa unes setmanes també es va impartir en el casal multiusos un curs sobre la utilització de mitjans policials en la defensa extensible, organitzat pel Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers (SPPLB), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca. La  inauguració va comptar amb la presència de la regidora de Seguretat Ciutadana. Al curs van assistir membres de les Policies Locals de Sueca, Cullera, Alzira i Fortaleny; de la Guàrdia Civil de Sueca  i de la Policia Nacional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here