EU-Alzira reclama a Bastidas un debat públic sobre l’estat de la ciutat

0
340

Amb la presència dels agents socials i associacions.

Ivan Martínez /Foto: EU

Esquerra Unida d’Alzira insta l’Alcaldessa, la Sra Bastidas, a mantindre un debat públic sobre la crisi econòmica en la nostra ciutat amb la resta de forces polítiques, tal i com es va comprometre en el mes de juny, i que encara no ha celebrat. A més a més, des d’EU demanem que en la taula estiguen presents representants dels agents socials, sindicats o associacions d’empresaris i comerciants, així com altres entitats d’Alzira, com associacions de veïns.

En el passat mes de juny, la Sra Bastidas es va comprometre a un debat públic sobre l’estat de la ciutat a celebrar en el Gran Teatre. Res s’ha sabut després. Des d’EU-Alzira demanem a l’Alcaldessa la seua convocatòria, sobretot per a tractar sobre les conseqüències de la crisi econòmica a Alzira i les iniciatives a emprendre en els pròxims mesos per part de les institucions públiques per fer front a aquesta situació.

Especialment, hem de tindre en compte que ens trobem en ple debat sobre els pressupostos locals, autonòmics i estatals, i creiem que la ciutadania ha de tindre suficient informació sobre la seua repercussió a Alzira. És una primera passa dins la reclamació d’EU de fer uns pressupostos participatius i acostar les institucions públiques.

Des del col·lectiu d’EU proposem que en aquesta taula estiguen presents els agents socials: representants de sindicats, associacions d’empresaris i comerciants d’Alzira. Així com representants d’associacions de veïns i d’altres col·lectius que s’estan veient colpejats per les retallades: coordinadora d’AMPES o associacions que agrupen a familiars de dependents. I d’aquesta manera es poden arreplegar les seues propostes i que siguen assumides per l’Ajuntament, per a què les eleve a les altres administracions públiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here