Sueca presenta a Esther Adroguer com a Fallera Major

0
373
Presentació de la Fallera Major de Sueca

El Centre Municipal Bernat i Baldoví va acollir, dissabte passat, l’acte de presentació de la Fallera Major de Sueca 2013, Esther Adroguer i Salvador, i la seua cort d’honor, formada per Sandra Adroguer i Salvador, Gema Navarro i Poveda, Andrea Cebolla i Castañer, i Carla Mateu Viel.

D’una en una van anar desfilant fins a l’escenari on   les esperava el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra. Finalment, va aparéixer en la sala la Fallera Major, qui va desfilar acompanyada per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. També van estar presents en l’acte el regidor de Festes, Dimas Vázquez; una gran representació de la corporació municipal, del col·lectiu faller i del municipi en general; i les Falleres Majors i Juntes Locals de Dénia i Picanya. La resta de Juntes Locals no van poder acompanyar Esther a causa de la coincidència en la celebració d’actes semblants eixe mateix dia.

  Les presentadores de l’acte van ser la Fallera Major de Sueca de 2012, Rebeca Rubio, i les seues companyes de la cort d’honor, Rut Roselló, Isabel Casanova, Raquel Sansebastián, Sara Roselló i Estela Moya. Per la seua banda, Sandra Adroguer, germana de la Fallera Major 2013 i membre de la seua cort d’honor, va ser l’encarregada d’emocionar a la protagonista de la nit amb el seu discurs de mantenidora. La vetlada va estar amenitzada pel grup de ball Active-Show, de la companyia Gòrmic.  

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here