Joves d’EU-Alzira participa en la IV fira d’associacions juvenils

0
325
Stand de Joves EU-Alzira

El passat dissabte es celebrà a Alzira la IV Fira d’Associacions, que inclogué més de vint casetes informatives per donar a conèixer les propostes i activitats de les associacions de la nostra ciutat, així com un gran nombre de tallers, jocs i exhibicions al llarg de tot el dia. Joves d’EUPV Alzira va estar present amb una caseta informativa amb material molt divers: d’àmbit polític, social, afectiu i sexual, en matèria d’igualtat, de solidaritat, de defensa dels animals i un llarg etcètera. A més a més, per la vesprada va tenir lloc un taller d’ensinistrament caní, impartit per l’entrenador Hèctor Saz.

Des de Joves d’EUPV Alzira volem convidar als joves alzirenys a participar en activitats associatives i els instem a informar-se sobre les diverses possibilitats que existeixen a la nostra ciutat, a integrar-se i a participar en la important feina que aquests col·lectius desenvolupen en els seus diferents àmbits d’actuació. Els joves d’Alzira constituïm un motor de vitalitat, dinamisme i rebel·lia que enriqueix la vida quotidiana, però també som un sector que pateix de manera molt directa alguns dels problemes més seriosos que pateix el nostre país.

Recordem que Joves d’EUPV-Alzira ha proposat la creació d’un Pla Local d’Ocupació Juvenil per tal de facilitar la creació de treball entre els joves, un dels col·lectius més colpejats per la crisi. L’atenció a la joventut, el suport a les seues inquietuds i aspiracions és fonamental per a EU. La seua participació social provoca canvis fonamentals en l’opinió pública i la seua espenta és imprescindible per a construir un altre món possible i necessari.

Per a Juan Miguel Araque, coordinador de joves d’EU d’Alzira: “ És necessari desenvolupar models de participació juvenil adaptats a la realitat local i promoure l’associacionisme juvenil, en especial l’associacionisme estudiantil en instituts d’educació secundària i aquelles noves fórmules de associacionisme menys estructurat i alternatives”

Segons Juan Miguel “L’Ajuntament d’Alzira, com administració més propera a les ciutadanes i als ciutadans i als joves, té l’obligació de donar resposta a les actuals demandes juvenils, posant en funcionament efectiu una política integral de joventut. Per això cal l’articulació d’un conjunt de mesures (pla d’actuació) que, més enllà de la gestió dels recursos, signifiquen una resposta des de totes les instàncies de l’ajuntament a les inquietuds i problemes de la joventut actual. Això implica la corresponsabilització de tot l’equip de totes les regidories, havent-se d’abordar d’una manera intersectorial i interdepartamental”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here