Algemesí acollirà la 45 Assemblea de la Federació de Societats Musicals CV en 2013

0
445
La delegació d’Algemesí

Aquest cap de setmana, a la població castellonenca de les Alqueries, l’Ajuntament d’Algemesí i la Societat Musical d’Algemesí presentaven la seua candidatura per a ser seu de la 45 Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Diumenge de matí s’ha fet la presentació oficial on l’alcalde, en Vicent Ramón García, i el president de la Societat, en Joaquín Borrás, han exposat i defensat tot allò que pot oferir el nostre poble i la Societat Musical d’Algemesí a les prop de 500 Societats Musicals de Castelló, València i Alacant i a tots els que ens visiten durant la propera assemblea.

Després de la presentació de la candidatura d’Algemesí i de la candidatura de Canals s’ha passat a la votació per part dels representants de les societats musicals assistents, amb un resultat de 120 vots per a Algemesí i 56 per a Canals.

Fotos: S.M. Algemesí i FSMCV

Presentació de la candidatura
Stand d’Algemesí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here