La paella i l’Acero se li indigesten a la UD Alzira (1-4) en el camp de Venècia

0
301

La UD Alzira ha perdut, per golejada, davant l’Acero, que ha sigut superior en tots els terreny per 1 gol a 4 en encontre disputat al camp municipal de Venècia. Al descans l’equip del Port de Sagunt ja guanuava per 0 gols a 2, anotats per Oliva i Victor.

L’envergadura dels jugadors visitants ha estat suficient per superar en el joc aeri i en les jugades a pilota parada als locals que hui no han fet una a dretes.

L’expulsió de Mateos en el segon temps ha afavorit esta forta derrota de l’equip de Dani Ponz que sols aconseguia maquillar el resultat a tres minuts de la fí amb un gol de David Verdú.

La proposta de paella,beguda i entrada per 5 euros ha sigut un bon atractiu per als espectadors, superant l’assistència al Venècia en este partit, als anteriors disputats al Suñer Picó (en periode de resembra).

Peró la festa no ha pogut ser completa perquè l’equip blaugrana ha fallat en esta ocasió després de tres victòries consecutives i els espectadors s’han endut un regust  amarc, a pesar de l’excelència de les paelles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here