La alcaldia de Cotes ja és del PP en prosperar la moció de censura avalada per la regidora del PSOE

2
423

 

Cotes, esglèsia (s. XVII)

El guió es va complir, ahir, a Cotes, i el PP aconseguix una nova alcaldia en la Ribera gràcies al sorprenent suport aconseguit de mans de la regidora del PSPV-PSOE, Dolores Mascarell, que no va donar cap explicació en la sessió de la censura.

El popular Eduardo Sucías sustitueix a la independent Rosa Emilia Lorente al front d’este menut municipi riberenc detan sols 300 habitants.

El plenari, que despertà una gran expectació, no va registrar cap incident, tot i que al final dos veïns increparen a la socialista trànsfuga.

Lorente va tornar a negar les acusacions de fer «favoritisme» del que li acusen populars i socialistes. Així Mascarell, nova primer tinyent alcalde, es convertix en la peça clau del nou equip de govern constituït per 3 regidors del PP i ella mateix davant l’oposició dels 3 edils del PIC.

 

2 Comentarios

    • en els pobles xicotets es prou normal i sol passar que n’hi ha gent del poble que treballa pels ajuntaments i no m’estranyaria que en aquest cas hi hagueren fotut a algùn treballador dels anomenats intocables, que normalment son per motius familiars i aquestes haurien segut les conseqüencies, si haguera segut el cas, però aixó es com el pà nostre de cada dia en els pobles aon per poquetes families a vegades pot ganar l’un o l’altre

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here