Mer López: «Donaré tot el que tinc i més per les falles d’Alzira que a mi m’han donat la vida»

0
420
Lola Jhonson mantenidora de la presentació

 

Mer entre la Bellea del Foc i la FM de València

 

Fita, Mer i Muñoz

La nova reina de les festes i Fallera Major d’Alzira, Mer López, s’ha presentat esta nit davant les falles de la capital de la Ribera magníficament arropada per un Gran Teatre ple de gom a gom, a més de per la Fallera Major de València, Begoña Giménez, la Bellea del Foc d’Alacant, Elena García, la consellera de Turisme, Lola Jhonson, aque ha fet de mantenidora, i per l’alcaldessa de la ciutat, Elena Bastidas. També li rendiren pleitesia les juntes locals falleres de Torís, Torrent, Dènia, Gandia i Borriana.

Després d’imposar les bandes a totes i cadascuna de les falleres majors de les 35 comissions, Mer, «amb l’emoció continguda», ha calat en el món faller alzireny en comprometre’s així amb el món faller local;»donaré tot el que tinc i més per les falles, unes falles que m’han donat la vida».

«Guapa, decidida, valenta i amb caràcter» així definia la consellera de Turisme a la nova reina d’Alzira, qui ha tocat la fibra sensible de Mer, en recordar-li els antecedents fallers de la seua família, unes paraules que reconeixia la pròpia fallera major, «m’han arribat al cor».

Embaixadora d’Alzira

Mentre el president de la JLF, Vicent Muñoz donava l’enhorabona a Mer i la seua cort, al temps que anunciava, «hui comença el vostre any faller». Muñoz va resaltar la «magnífica» presentació feta per Andrea Palau, fallera major d’Alzira l’any 2011.

Tancava l’emotiu acte, l’alcaldessa i presidenta nata de la JLF, Elena Bastidas li manifestà «des hui comences a formar part de la història de les falles d’Alzira», al temps que li va augurar, «seràs una molt bona embaixadora de la ciutat».

RIBERAEXPRESS / Text i fotos

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here