Més de 2.000 corredors li han guanyat hui al càncer una important carrera en Alzira (Video ATV)

0
434

El càncer no ha pogut hui davant la força, voluntat i solidaritat d’unes 2.000 persones, que amb l’aportació de dos euros, s’han llançat als carrers d’Alzira per guanyar-li una important carrera a una malaltia molt perillosa.

«Molt cançà, però contenta» era la frase més oïda este migid a la Plaça Major d’Alzira en arribar a la meta els participants després d’haver recorregut 4 km d’un ciruit urbà pel centre de la capital de la Ribera. La pràctica totalitat tornaran a participar en una cursa com ésta, tot i fer la promesa «d’entrenar més».

La majoria, con la periodista d’Onda Cero i col.laboradora de Riberaexpress, Virginia Delgado, era «la primera vegada» que corren una volta a peu, i encara  que «he acabat sense poder respirar, el més important hui era ser solidària».

Els components de La Rabosa, club organitzador, esportivament, parlant de la prova, s’hanquedat «impressionats» davant la resposta de la gent, «ni en els millors dels somnis haguera imaginat tanta gent» confessava a peu de meta el president Facundo Botija.

I amb un somriure d’orella a orella, repartia botelletes d’aigüa la presidenta de DACMA, Mariví Ferragut, qui ha manifestat «l’elevada participació obtinguda dona compte de l’espírit solidàri dels veïns de la Ribera i la conciència que existeix entre els ciutadans en general davant la incidència del càncer de mama».

Mentre l’alcaldessa d’Alzira Elena Bastidas assegurava que amb esta resposta «hem guanayt tots i entre tots serem capaços de superar esta malatia».

Esta I Carrera Popular «La Ribera contra el càncer», que s’ha recorregut sobre un circut urbà d’uns 4 km ha estat organitzada per l’associació Dones Afectades de Càncer de Mama d’Alzira(DACMA), en colaboració amb l’Hospital Universitari de La Ribera, el Club Atletisme La Rabosa y l’Ajuntament d’Alzira.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/z086.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here