Entrada + paella + beguda = 5 euros, oferta per al diumenge de la UD Alzira contra l’Acero

0
365

Els aficionats que assisteixquen el pròxim diumenge al partit de la UD Alzira contra l’ Acero en el camp de Venecia es trobaran amb una oferta tan atractiva com suculenta; amb l’entrada de tan sols 5 euros tindran dret a un plat de paella i a la corresponent beguda. Evidentement també els socis i abonats es beneficiaran d’esta oferta esportiva-gaastronòmica que ha sigut poossible amb el patrocini del Bar Amadeus i de la carnisseria Torcal d’Alzira. Tots els espectadors rebran a més la targeta de la gasolinera d’Alzicoop amb la que la cooperativa agrícola local fa descomptes en la compra de carburants.

«És una manera de crear un bon  ambient i que la gent òmpliga el camp, ara que l’equip ha aconseguit tres victòries consecutives», ha justificat esta iniciativa a Riberaexpress el president del club, Javier Pérez.

L’assistència al Suñer Picó ha sigut, fins ara d’entre 400 i 450 espectadors, peró lal directiva blaugrana confia en «duplicar» esta xifra, en Venecia, on jugarà l’Alzira els dos pròxims partits de lliga davan t la resembra de la gespa del Suñer Picó.

Es donaran facilitats a  les instal.lalcions de Venecia perquè tant els equips de l’escola com les colles d’amics que ho consideren facen les seues respectives paelles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here