El PSPV de Carcaixent denuncia la pujada de les taxes municipals

5
316

El grup municipal socialista crítica l’augment de les taxes municipals proposta per l’equip de govern local (PP-PSD), així com lamenta que siguen els ciutadans els qui hagen de pagar la “irracional i irresponsable” política econòmica, i la mala gestió duta a terme per l’alcaldessa Lola Botella i el seu equip de govern.

El PSPV-PSOE, contrari a la pujada de taxes, proposa que hi ha altres mesures per pal·liar els desajustos econòmics del consistori, com reduir la partida de protocol que s’atorga a l’alcaldessa, el nombre de regidors en les comissions informatives i la quantitat que es paga per comissió i per ple, evitar els menjars de 144€ que es paguen des de les arques municipals, o senzillament eliminar despeses inútils com la construcció d’edificis inacabats i sense utilitat, com és el cas de la Universitat Catòlica.

Per als socialistes, no es pot seguir amb la tècnica de ”despilfarro” de les arques públiques.L’increment de taxes municipals suposa un augment, entre altres, de l’impost de vehicles, de les taxes per obtenir la llicència d’ocupació, de l’Impost d’Activitats Econòmiques i de l’O.R.A, així també serà més car a partir d’ara presentar-se a exàmens de l’Ajuntament, expedir documents administratius i gaudir de la piscina coberta. Tot això és fruit d’un pla d’ajust que l’equip de govern només segueix “quan es tracta d’aconseguir ingressos asfixiant a les persones”

Per al grup socialista, “no han de ser els ciutadans els qui solucionen uns problemes econòmics que ha creat l’alcaldessa i l’equip de govern”. El Grup Municipal Socialista considera que “aquestes mesures van totalment en contra del benestar de la ciutadania, ja que el PP intenta sanejar l’economia que ell mateix s’ha encarregat de destruir mitjançant una pujada d’impostos que empitjorarà la situació de moltes famílies”.

5 Comentarios

 1. El poble de carcaixent té lo que es mereix, ara, continueu votant al pp!!!!
  Ara be, no crec que la oposició actual siga molt millor opció, com dirien els meus avis, LOS MISMOS PERROS CON DISTINTOS COLLARES!!! El que fa falta es una renovación total i abssoluta de tota la gentola que hi ha ahi clavada, sols exceptuant uns pocs. Als pobres ignorants d´aquest poble donal´s falles, musica, rally i descoberta, i els tens a la butxaca!!!
  CARCAIXENT, UNA, SOLA, GRANDE I «LIBRE» !!!! jajajajaja

  • Sr.Raul , creo que todos los políticos de la Corporación (salvo alguna excepción)
   están a lo mismo , que fundamentalmente es «salvar su culo» , salvar esa posición social a la que han llegado y que jamás ninguno de ellos se hubiera imaginado que podría llegar ( ni en sueños ¡¡¡ que cabroncete soy je je).Posición social y económica que perderán en cuanto pierdan su sillón.
   En el fondo sólo son «pobre gente » pero aprovechados.
   No se puede usted imaginar lo que les molesta que los ciudadanos nos enteremos de lo que están haciendo y de lo que están dejando de hacer , que el ciudadano se entere del chanchullo que se llevan entre todos y que nos demos cuenta que al final , unos por otros , lo que cuenta es el interés particular de cada uno de ellos , que siempre ponen por encima de los demás y , por supuesto , del ciudadano , que es siempre al que nos hacen pagar el pato.
   Recortar gastos , como nos han obligado a hacer la gran mayoría de ciudadanos , no entra en sus planes.Sus planes siguen siendo mantener a sus mamamandurrios y disimular la desastrosa gestión que están realizando y para la que necesitan ingresos a costa de subirnos los impuestos.
   Pero no sea tan duro con ciertos ciudadanos , porque aunque ellos no lo crean , son esa gente que les dan fallas , música ….etc. las que les va a levantar de su silla y que , una vez sin silla , y nos enteremos de todas las tropelías , ya pueden irse preparando , porque esto es un pueblo ( que no se le olvide , ni a usted , ni a ellos ).

   ¿Y que le habrán prometido al Sr.Roses para que se haga responsable de estar amargando la vida al ciudadano con tanta subida de impuestos ? Porque me imagino que gratis no lo hace.Pero ya nos enteraremos jaaa jaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

   Acaban de informarme donde esta trabajando la mujer de un Concejal y que en breve informaremos ( hoy el KAKO esta especialmente cabroncete
   jaaa jaaaaa jaaaaaaaaaaaa ).

   Después sólo hablamos de la » compra » de Juanito , pero hay más , muuuuuuuuucho más.La Lola y sus » redes sociales» llegan a muchos sitios , las cuales aprovecha para la » compra » de voluntades ,esas voluntades que están dispuestas a dejarse» comprar».

   ¡¡¡ Y estos del Psoe !!! ¿ pero de que van ?
   Creo recordar que en el 1er Pleno de la legislatura fue el Bloc y UxV los que propusieron esas medidas de reducir » el nombre de regidors en les comissions informatives i la quantitat que es paga per comissió i per ple» a lo cual los 3 del Psoe votaron en contra. ¿Y ahora que quieren ? ¿ están o no están por la labor ? A mi me tienen bastante mareado y no se que pensar de esta gente.¡¡¡ Bueno si !!! es gente que , al menos , no merece mi confianza.

 2. He escrit ja, amb anterioritat, alguns comentaris en aquest foro amb el meu nom de Lluis, i he de precisar que la nota enviada hui a les 10.38 per un altre Lluis, no es correspón amb mi. ¿Podries, si et pareix bé, especificar amn alguna altra indicació?. Gràcies i benvingut.

 3. Cada vegada sento més vergonya dels polítics que ens governen, respecte al que comenta el Sr Kako dels enxufats és impresentable cada vegada hi ha més, només per donar suport al PP. ja tens gairebé assegurat un treball en qualsevol de les empreses que són afins al Ajuntament. Que la Sra. Alcaldessa li dóna una pinya a un cotxe doncs l’amo el col · loca, que vas en la seva candidatura li ofereix treball al candidat ia la seva sra. encara que no tingui titulació per al lloc i suma i segueix. A veure si els ciutadans de Carcaixent s’adonen i li retira la confiança al PP. I m’agradaria que el Sr Kako si sap més del que diu que ho expliqui perquè ja és hora de destapar a tota aquesta gent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here