Emotiu homenatge del Club Atletisme Alzira a Tetuán en la presentació de la XV Mitja Marató

0
207
Cartell de la prova

 

Candela, Tetuan i Borja

 

El Club Atletisme Alzira li ha rendit, esta nit, un sentit homenatge a Bernardo Tetuán, un dels corredors pioners de curses populars de la comarca, durant la presentació del XV edició de la Mitja Marató » Ciutat d’Alzira», que es disputarà este diumenge a la capital de la Ribera.

El president, Francisco Borja, li ha imposat la insígnia del club a un Tetuán molt emocionat i «agraït» que segons ha manifestat «vaig iniciar-me en l’atletisme per pura casualitat en una carrera celebrada a Alzira». Més de 30 anys calçant les sabatilles i milers de kilòmetres en les seues cames el contemplen. A la seua edat encara va recórrer la última Volta a Peu d’Alzira. Les filles del veterà corredor, d’altra banda consumades atletes, l’han felicitat, enmig d’una tancada ovació dels presents que omplien el Saló Daurat de La Gallera.

Una carrera excepcional

L’acte, que ha sigut presentat per Aida Ginestar, ha estat tota una lloança a una excel.lent prova, «una de les millors de la província de València», segons el regidor Eliseo Candela. «Una carrera excepcional que discurreix pel magnífic paratge natural de la Murta», per al veteraníssim i incombustible, Recaredo Agulló».

Arribada espectacular

Mentre el president del club, Francisco Borja, resaltava «l’espectacular arribada amb una recta de prop d’un kilòmetre de llargària».

Els més de 600 inscrits en la prova eixiran el 4 de novembre a les 10,30 hores de l’Avinguda del Parc, per fer 21.097 metres recorreguent el centre de lal ciutat, aa més de pujat a la Murta per la Umbria i baixar per la Solana i presentar-se en línia de meta en la mateixa avinguda de l’eixida.

Riberaexpress / Text i fotos

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here