Una gran varietat d’artistes locals participen en el Espai Jove de Sueca

0
454

El Consell de la Joventut i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca han organitzat, del 2 a l’11 de novembre, la X edició d’Espai Jove, “un projecte alternatiu en el qual els joves artistes de la nostra ciutat poden mostrar tot allò que fan: música, teatre, audiovisuals i arts plàstiques. Hi ha molts joves en Sueca que tenen molta il·lusió per mostrar allò que han creat, com per exemple estudiants de Belles Arts o joves artistes en general, però que troben molts impediments per a poder fer-ho”, en paraules dels organitzadors. “Gràcies al Consell de la Joventut per oferir, un any més, el seu esforç i interés perquè es puga continuar celebrant una nova edició d’esta iniciativa tan interessant. Des de la Regidoria de Joventut conten amb tot el nostre suport, i m’agradaria animar tot el poble de Sueca a què els recolze igualment, que participe acudint a visitar l’exposició, així com en la resta d’activitats programades”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Raquel Tamarit.

Espai Jove es compon principalment d’una mostra d’arts plàstiques, que es podrà visitar del 2 a l’11 de novembre en la sala d’exposicions Els Porxets. Els artistes locals que participen en esta exposició són: Carlos Puchades, Laura Mars, Laura Granell, Aída Máñez, Germán Rodríguez, David Viadel, Pilar Escrivà, Gissel Gorris, Lolo, Fernando Moreno, Fernando Marín, José González, Yessi Andrés, Rita Alafarga, Alba Fluixà, María Coves i Tonio Castells. A més d’incloure també una sèrie d’actuacions de grups joves musicals i teatrals, es realitzaran projeccions de curtmetratges i videoclips en els quals participen joves suecans. Com a novetat en esta edició, Espai Jove acollirà també un fòrum de debat, el Fòrum Jove, en el qual s’invita als joves del municipi a realitzar les seues propostes per a fer de Sueca una ciutat més sostenible. Tindrà lloc el dissabte 10 de novembre, a les 17 hores, en Els Porxets, i els temes que es tractaran seran: Participació Ciutadana i Mobilitat Sostenible en Sueca.

 PROGRAMACIÓ:

Divendres, 2 novembre

20.00 h. Inauguració de l’exposició col·lectiva i actuació del Grup Jove del Taller Municipal de Teatre de Sueca, amb  “Sinergia”.

Dissabte, 3 novembre

19.30 h. Actuació d’El Suecano Errant.

20.30 h. Actuació de John Rosemary.

Domingo, 4 novembre

19.30 h. Actuació de Jazztabé.

Divendres, 9 novembre

20.00 h. Actuació del Trio Acústic amb David Borja, José González i Carmen Rosa.

Dissabte, 10 novembre

17.00 h. Fòrum Jove (Sobre Participació ciutadana i mobilitat sostenible en Sueca).

23.00 h. Curtmetratges.

Domingo, 11 novembre

19.30 h. Actuació d’Acoustic Krabs.

20.30 h. Actuació de Toni de l’Hostal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here