El PP denuncia l’estat d’abandó en que es troba l’entorn del Mercat de Sueca

0
299
Entorn del Mercat

El Grup Municipal Popular ve denunciant en successives ocasions el grau d’abandó en el manteniment de l’entorn del Mercat Municipal. Podem observar que amb el pas del temps la Regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho, no pren cartes en l’assumpte, arribant a presentar els carrers un grau de brutícia que en aquestes èpoques de l’any s’agreuja per la caiguda de fruits dels arbres (dàtils, olives…).

Les deficiències observades són, d’una banda el grau de brutícia esmentat i, per una altra el perill que suposa per als vianants i veïns la presència d’aquests fruits en les voreres. Al mateix temps els comerciants de la zona també mostren el seu malestar per la mala conservació de l’entorn, la imatge oferida no és la millor per al comerç.

Per tant, una vegada més, des del Partit Popular de Sueca preguem a la Sr. Moncho prenga les mesures oportunes, arregle la zona i no torne a mostrar aquesta falta de previsió repetida any rere any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here