Paco Gimeno pren possessió com a regidor per Compromís en Alzira (Video ATV)

0
534

Francesc Josep Gimeno ha pres possessió esta vesprada del càrrec de regidor del grupo municipal Compromís per Alzira en el transcurs d’una sessió estraordinària. Gimeno (Alzira, 1963), que és professor d’Història en un institut d’Ontinyent, ha promés la Constitució davant la resta de regidors de la corporació local.

Sustitut de Carles Aranda, Paco Gimeno va iniciar la seua tasca política quan només contava 18 anys presentant-se com independent en la llista municipal del PCPV d’Alzira. Després va ingresar en él partit comunista i va pertànyer també a la coalició d’EU. Junt un grup de militants comunistes va abandonar el PCE per funda a Alzira el partit anomenat La República al que pertany actualment.

La República, junt el Bloc, ERPV i Els Verds formaren la coalició municipal Compromís per Alzira en arribar a un pacte en el que la participació en el grup municipal seria rotatòria.

Gimeno, ha sigut també sindicalista de CCOO, formant part del comitè d’empresa de l’antiga Lawson Mardon Suñer. Mentre treballava va estudiar la llicenciatura de Geografia i Història i treballa com a professor des l’any 2000.

Els diferents portanveus de la resta de grups polítics, Ivan Martínez (EU), Isabel Aguilar (PSPV) i José Luis Palacios (PP), a més de l’alcaldessa, Elena Bastidas, li donaren la benviguda i li han desitjat «una tasca fructífera» pel que resta de legislatura.

 VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/z084.html

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here