L’Alcúdia es bolca amb la Gala contra el Càncer

0
331

 

El passat cap de setmana, i amb motiu de la recent celebració del Dia contra el Càncer de Mama, la Casa de la Cultura de l’Alcúdia va penjar el cartell de “no queden localitats”, a més de vendre una bona quantitat de tiquets de “fila cero”, per a la representació de l’espectacle PRAAN.

Junta Local contra el Càncer

A la Presidenta de la Junta Local de l’AECC, Immaculada Sanchis, li se veia la cara de satisfacció quan va pujar a dir unes paraules a l’entaulat, no era per a menys, a la casa de la Cultura no cabia ni una agulla. Tant ella com l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez Correcher, en les seues respectives intervencions, van donar les gràcies al poble de l’Alcúdia per la seua solidaritat i van demanar a les dones que no descuiden les seues revisions periòdiques, perquè la batalla més encertada contra el càncer és la prevenció. “Les dones som molt valentes per a moltes coses– afirmava Immaculada Sanchis-  siguem valentes també per a lluitar contra el càncer, si ens ho proposem, cert que guanyem”.

Tots i totes amb el llaç rosa

Cal destacar que tots els presents a la Gala, tan públic com músics i actors, duien posada una xapa amb el llaç rosa de la lluita contra el càncer de mama, la Junta Local contra el Càncer s’havia encarregat de fer-ne 700 el dia anterior, i les van gastar totes.

Una magnífica actuació solidària

PRAAN és una iniciativa de THE BOTET’S BAND, una orquestra escolar de percussió Orff,  format per alumnes i ex- alumnes de l’IES José Rodrigo Botet de Manises i dirigit per Julio Martínez, un professor del centre enamorat de la música i dels joves i amb una vitalitat digna d’enveja. El grup, format per 40 xics i xiques entre els 16 i els 23 anys, han creat un espectacle molt vistós: una mena de gala (tipus la dels Óscars) que premia la música de cinema, i a la qual se escolten, interpretades en directe, cançons de B.S.O. com ara El Mago de Oz, El Exorcista, Desayuno con Diamentes, Dirty Dancing, El libro de la selva o Moulin Rouge, entre d’altres.

Tots els participants van començar la seua formació musical en el “Botet”, amb la pràctica dels instruments de percussió i teclats i han actuat en representació de la Comunitat  Valenciana en diferents esdeveniments musicals nacionals i internacionals, destacant la Conferència mundial de la ISME (Bologna, 2008) sobre l’educació Musical en la que van ser els únics representants espanyols; o també el concert que van oferir a les portes de la Comissió Europea a Brussel·les en 2009.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here