El CJC prepara la 1a edició del Concurs #ImaginaCarcaixent

0
326

El Consell de la Joventut de Carcaixent ha publicat al seu portal web www.cjcarcaixent.org, les bases de la 1a edició del concurs #ImaginaCarcaixent.

Imagina Carcaixent és un concurs de fotografia, pintura i narrativa curta que té l’objectiu de promocionar el talent artístic del jovent de Carcaixent. Podrà participar qualsevol persona que tinga l’edat compresa entre els 14 i 35 anys, ambdues incloses.

La temàtica del concurs, en totes les seues modalitats artístiques, ha d’estar relacionada amb el municipi de Carcaixent. L’estil serà lliure.

Les persones participants podran presentar un màxim de 2 obres originals. No s’acceptaran obres que no siguen propietat de l’autor/a.

Els dies de lliurament de les obres, en les modalitats de pintura i fotografia, seran el 12 i 13 de novembre, de 17.00 a 20.00 hores a la seu del Consell de la Joventut (C/ Marquesa de Montortal, 54-2n). Les obres de narrativa curta s’enviaran a través de l’adreça electrònica cjcarcaixent@yahoo.es fins les 20.00 hores del 13 de novembre.

Totes les obres presentades s’exposaran al públic els dies 16, 17, 18 i 19, en la Sala Municipal d’Exposicions del carrer Sant Llorenç, en horari de 18.00 a 21.00 hores

La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc el divendres, 16 de novembre del 2012, a les 20.30 hores a la Sala Municipal d’Exposicions Sant Llorenç.

Els premis que poden guanyar les persones participants són:

Fotografia

1r premi: Una nit a l’hotel Kazar d’Ontinyent

2n premi: Un val de 75 euros a gastar en Estudi Fotogràfic Ricardo Carrillo

Pintura

1r premi: Una nit a l’hotel Kazar d’Ontinyent

2n premi: Un val de 75 euros, a gastar en Manualitats i Pintures Sebastià

Narrativa curta

1r premi: Un val de 50 euros a gastar en Papelería San Antonio

2m premi: Un val de 25 euros a gastar en Papelería San Antonio

Comissió Permanent

Consell de la Joventut de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here