Dispositius Tots Sants a Alberic, Sueca i Alzira

0
447
Cementeri d’Alberic /F. G.

Des de hui l’Ajuntament d’Alberic oferix als ciutadans el servici d’autobús per arribar al cementeri en ocasió de la proximitat de la festivitat de Tot Sants. El trajecte entre la població d’Alberic i el cementeri separats per una distancia de quasi dos km. , es podrá fer amb autobús gràcies al servici ininterromput que ha disposat l’Ajuntament d’Alberic, a partir de les 10 del matí i durant tota la jornada, amb tres parades dins de la mateixa població.

Es tracta d’una demanda dels veins per tal de preparar les casetes dels familiars de cara a la celebració de la festivitat de Tot Sants.

Un servici que l’Ajuntament d’Alberic posa a disposició de tots el habitants però sobretot pensant en tots aquells que tenen mobilitat reduïda, persones majors, veins amb problemas de salut, etc; perquè també tinguen l’oportunitat de fer els preparatius de les seues casetes.

A més, al cementeri d’Alberic s’estan fent tots els treballs de condicionament, de neteja i d’obres necessàries perquè tot estiga a punt per a l’1 de Novembre.

El cementeri de Sueca obrirà ininterrompudament per a facilitar l’assistència dels ciutada

L’Ajuntament també facilitarà un servei d’autobús gratuït

La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Sueca, a fi de facilitar les visites al cementeri municipal els pròxims dies, ha decidit que romanga obert en horari ininterromput, de 9 a 18 hores, els pròxims dies 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, festivitat de Tots Sants. “Amb esta mesura volem facilitar l’assistència al cementeri de tots els ciutadans i ciutadanes que vullguen desplaçar-se fins allí per a arreglar el lloc on reposen els seus sers volguts. Per això, ampliarem l’horari d’obertura i, d’esta manera, que siga més accessible per a tots”, ha assenyalat la regidora de Serveis, Pilar Moncho.

A més, des de la Regidoria s’estan duent a terme treballs de manteniment en els arbres i plantes pròxims al cementeri, així com en els que estan ubicats en la plaça principal, on s’ubica la imatge de la Mare de Déu de Sales i on se celebrarà la missa.

Com en anys anteriors, l’Ajuntament oferirà també als ciutadans, el pròxim dia 1 de novembre, un servei d’autobusos gratuït, de 9 a 18 hores, per a facilitar els desplaçaments al cementeri. Amb esta mesura es pretenen evitar les aglomeracions de vehicles en els voltants. En Sueca, les eixides es realitzaran ininterrompudament, des de les 9 fins a les 17.30 hores, amb parades en: el bar Llopis, la parada d’autobús de Sales (enfront de Mercadona), Bernart Aliño (la parada d’autobús a l’eixida del túnel), església de La Miraculosa i Granja Arrossera. La volta es realitzarà pel mateix recorregut, des de les 9.30 fins a les 18 hores.

En el Perelló, les eixides es realitzaran a les 10.30 i a les 16 hores, i la volta a les 13.30 i a les 18 hores, des de la parada d’autobús de l’entitat local menor.

En el Mareny de Barraquetes, l’autobús realitzarà eixides a les 10.30 i a les 16 hores, i la volta a les 13.30 i les 18 hores, des de la parada d’autobús de l’entitat local menor.

A més, s’han previst mesures especials que regularan el trànsit durant este dia. Quedarà prohibida la circulació i l’estacionament en les vies següents: carrer Sebastià Diego, des de l’encreuament amb el carrer Dr. Fleming fins al cementeri; i en l’avinguda Vilella, des del carrer Proletariat fins al cementeri. Únicament es permetrà la circulació, fins a la fatxada del cementeri, de taxis i d’aquells vehicles de particulars que transporten persones minusvàlides o amb impediments físics. El temps d’estacionament no podrà ser superior als cinc minuts i hauran d’accedir per l’avinguda de Vilella.

El Ayuntamiento de Alzira programa un servicio especial del autobús urbano con motivo de la Festividad de Todos los Santos

Con motivo de la festividad de Todos los Santos y debido al aumento de visitantes al cementerio municipal, desde la concejalía de Servicios Públicos del Ayuntamiento de Alzira se está organizando un servicio especial de autobuses, desde los días previos al 1 de noviembre, con el objetivo ofrecer un mayor servicio y así poder facilitar a la ciudadanía la posibilidad de visitar a sus amigos y familiares fallecidos.

Este servicio especial contará con el horario habitual de otros años y se iniciará el lunes 29 de octubre. Este día, el lunes 29 de octubre, saldrán autobuses al cementerio municipal, desde la Plaza del Reino, a las 15:00, a las 16:00 y a las 17:00 horas. También saldrán autobuses de regreso, desde el cementerio al casco urbano, a las 15:30, a las 16:30 y a las 18:00 horas.

Tanto el martes 30 de octubre como el miércoles 31 de octubre, el servicio de urbano saldrá desde la plaza del Reino, por la mañana, a las 10:00, a las 11:00 y a las 12:00 horas, con regreso a las 10:30, a las 11:30 y a las 13:00 horas. Y ya por la tarde los horarios serán, desde la plaza del Reino, a las 15:00, a las 16:00 y a las 17:00 horas y de regreso, desde el cementerio municipal, a las 15:30, a las 16:30 y a las 18:00 horas.

Por último, el jueves 1 de noviembre, día de la Festividad de Todos los Santos, desde las 9:00 de la mañana hasta las 18:00 horas de la tarde, habrá un servicio ininterrumpido de autobuses desde la Plaza del Reino hasta el cementerio y viceversa.

 

 

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here