Ferran Suay i José María Seguí, conferenciants esta setmana dels Ciutat d’Alzira

0
389
Ferran Suay

El professor de Psicologia de la Universitat de València, Ferran Suay paralarà hui dimarts sobre el tema, Qué fem amb la llengua? Usos privats i públics, serà a la Casa dela Cultura a partir de les 19 hores. Suay reflexionarà sobre «la nostra proòpia conducta lingüística i aprendrem algunes maneres de canviar aspectes que no ens agraden i a sobreviure en valencià a situacions diverses». La conferéncia serà presentada pel mestre i col.laborador de Riberaexpress, Enric Ramiro.

El proper dijous serà el torn de doctor en Biologia, José María Seguí Simarro qui disertarà sobre, Biotecnologia al menú, i estarà presentada pel membre de la Càtedra de Diovulgació de la Universitat de València, Fernando Sapiña.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here