Amics del Coet celebra la festa anual amb cordaes i focs d’artifici

0
273

L’Associació Amics del Coet de Sueca va celebrar, dissabte passat, en el pàrquing de l’Estadi Municipal, la seua Festa Anual. Els actes van començar a les 20 hores amb la celebració d’una cordà infantil, en la qual van participar al voltant de cinquanta xiquets i xiquetes. A continuació, va tindre lloc la cordà per als adults i la disparada d’un castell de focs d’artifici.

Com en altres edicions, la cita va tornar a congregar un nombrós grup de persones, tant de Sueca com d’altres poblacions. Així, es van desplaçar fins al nostre municipi penyes procedents de Paterna, Burjassot, Riola, València i Cullera, entre altres. També van estar presents en esta Festa Anual del Coet l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió; el regidor i membre de l’Associació, Kiko Ortolá; el president d’honor de l’Associació, Pascual Carrasquer; el president executiu, Antonio Pérez; el Coeter Major de la Ribera, José Vicente Rubio; i el president de la FVAAC (Federació Valenciana d’Associacions d’Amics del Coet), Daniel Claver. Després del sopar, es va realitzar un reconeixement a qui, durant els primers deu anys de vida de l’Associació, ha sigut el seu president, Juan Antonio Llopis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here