Vicent Andrés Estellés, 20 anys després en Alzira

0
307
Portada del Llibre d’Alzira

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924-1993) estarà hui present a Alzira, mitjançant, Josep Palomero, viepresident de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua» que pronunciarà una conferència a la Casa de la Cultura a partir de les 19 hores dins el cicle que gira al voltant del Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Estellés, que va escriure un recull de poemes amb el nom de Llibre d’Alzira (Bromera, 1996) és considerat el principal renovador de la poesia valenciana contemporània i el poeta més gran que ha donat el País Valencià des d’Ausias March.

Ha deixat una emprenta inesborrable en la memòria col.lectiva i, de fet, és un dels poetes més musicats en la nostra llengua.El 2013 es celebra l’Any Estellés, iniciativa de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua amb qué es pretén que els valencians coneguen millor la seua obra.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here