La vacuna contra la grip té una efectivitat del 94% (Video Alzira Té Veu)

0
403

La vacuna contra la grip té una efectivitat del «94%» segons ha revelat a Riberaexpress, el Subdirector Médic Assistèncial de l’ Hospital de la Ribera, Antonio Fuertes. Tan sols un 6% de la població vacunada no queda immune per diverses raons, igual que ocurreix en altres vacunes. A més els efectes secundaris «són molt lleus i desapareixen ràpidament», assegura el doctor.

Desde el Departament de Salut de la Ribera han eixit 50.000 cartes diriges als veïns considerats població de risc dins la campanya de vacunació anomenada «Apaga la grip». Una població de risc que està integrada, principalment, pels majors de 60 anys, pels malats cardiovasculars i broncòpates, a més de les embarassades, els xiquets majors de 6 mesos, el personal sanitari, pacients amb patologies cròniques i els agents de policia.

Com a mesura de prevenció per a no agafar la grip, el dr. Fuertes aconsella, sobre tot, «llavar-se les mans freqüentment, ficar el colze en lloc de les mans davant la boca a l’estornudar i evitar el contacte amb els que ja tenen la grip.

La campanya està prevista, inicialment fins el 15 de novembre, tot i que «es podrà allargar conforme evolucione l’epidèmia». Les previsions son prou optimistes perquè segons els especialistes «no s’espera que la grip d’enguany siga especialment virulenta».

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/z068.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here