EU-Alzira insta a l’Ajuntament a aclarir el futur del PROP després de l’ERO de l’adjudicatària

0
314

EU-Alzira sol·licitarà a la Sra Bastidas i a l’Ajuntament que done informació sobre la continuïtat del Prop, el servei de proximitat de la Generalitat que facilita informació i agilitza els tràmits administratius a la ciutadania. L’empresa que es troba subcontractada per l’administració autonòmica ha presentat un ERO i ha notificat l’acomiadament a treballadores i treballadors; açò afecta a molts dels serveis territorials, entre ells el d’Alzira.

EU-Alzira insta a l’equip de govern de l’Ajuntament i a la Sra Bastidas que explique públicament com afectaran les retallades i els impagaments de la Generalitat Valenciana a les empreses que va subcontractar per a prestar determinats serveis. En aquest cas, es troba en perill el punt d’informació que facilita tràmits administratius de la Generalitat a Alzira i a tota la comarca de la Ribera. Degut als impagaments, l’empresa subcontractada ha presentat un ERO i ja ha notificat a molts dels seus treballadors i treballadores el seu acomiadament.

Segons Ivan Martínez, regidor d’EUPV en l’Ajuntament d’Alzira: “des d’EU-Alzira instem a l’Ajuntament a què exigisca davant la Generalitat el manteniment dels llocs de treball i dels serveis que es presten en la nostra ciutat. Recordem que ens els últims mesos, les retallades i impagaments de la Generalitat han posat en perill la continuïtat i la qualitat dels serveis públics: des del desmantellament de l’IVVSA (Institut Valencià de la Vivenda, amb 100 vivendes socials a Alzira), la supressió del CEFIRE (Centre de Formació del Professorat) o les retallades en l’administració de justícia (advocats de torn d’ofici i la reducció dels fiscals en els jutjats).”

Per a I. Martínez: “i a tot això cal sumar les despeses que està assumint l’Ajuntament pels deutes del Consell (residències d’ancians, Agents de Desenvolupament Local, etc.). Ens trobem en una deixadesa de les funcions de la Generalitat, i això està afectant al mateix ajuntament i, sobretot, als serveis de la ciutadania. El pitjor és que no sabem quan acabarà aquesta sagnia.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here