El Círculo Alzireño Joven presenta este dijous el llibre «Circa Sucronen», de Guillermo Colomer

0
451

El Círculo Alzireño Joven ha organitzat per a este dijous, a les 20 hores, la presentació del llibre, de l’alzireny Guillermo Colomer, per a recordar la pantanada de Tous. L’acte serà presentat per Aureliano J. Lairón, arxiver municipal.

“Circa Sucronem” recrea el paisatge natural i social de la València rural a inicis dels huitanta. El lent camí de degradació paisatgística i declivi econòmic d´una de les més belles i pròsperes comarques del litoral mediterrani, comptat a través d’una història d’enemistat juvenil que el destí conduirà, d’una manera fatal, fins a la tragèdia. Des d’un començament assossegat a un final trepidant, el relat s’endinsa en la història inaudita d’un jove acusat d’assassinat.

Guillermo Colomer va nàixer a Alzira en 1966. És llicenciat en Dret, notari, registrador de la propietat i mercantil. En l’actualitat és titular del Registre de la Propietat núm. 3 de Vila-Real. Col·labora al departament de Dret Civil de la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir de València. És autor d’articles d’opinió en revistes d’àmbit jurídic. “Circa Sucronem” constituïx la seua primera obra de ficció amb què, des de la seua experiència personal, ens endinsa en el que va suposar una de les majors catàstrofes de la història recent d’Espanya, l’enfonsament de la presa de Tous.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here